Abito

Δείτε επίσης

random

Απίστευτες φωτογραφίες: Γιατί 20.000 μέλισσες ακολουθούσαν ένα αμάξι επί δύο μέρες;






Τις απομάκρυναν μία-μία αλλά αυτές... ξαναγυρνούσαν



Ένα τεράστιο σμήνος μελισσών έσπειρε τον πανικό στον κεντρικό δρόμο της πόλης Χέιβερφορντγουεστ (Νότια Ουαλία) την περασμένη Κυριακή, όταν ξαφνικά άρχισε να καταδιώκει το όχημα ενός 41χρονου άνδρα, επειδή η βασίλισσά τους είχε κλειστεί μέσα στο πορτ-μπαγκάζ.

Μόλις συνειδητοποίησε ότι περίπου 20.000 μέλισσες ακολουθούσαν το αυτοκίνητό του ενώ οδηγούσε μέσα στην πόλη, ο Tom Moses (όπως ονομάζεται ο ιδιοκτήτης του 4Χ4) σταμάτησε αμέσως για να ζητήσει βοήθεια. 









Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Απίστευτες φωτογραφίες: Γιατί 20.000 μέλισσες ακολουθούσαν ένα αμάξι επί δύο μέρες; Reviewed by Proklitikos on Πέμπτη, Μαΐου 26, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.