Abito

Δείτε επίσης

random

Επίσκεψη του Δημάρχου Δράμας σε Εργοστάσιο Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας






Επίσκεψη του Δημάρχου Δράμας σε Εργοστάσιο Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας


Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, πρόσφατα επισκέφθηκε το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας που αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια και το οποίο εφαρμόζει ένα καινοτόμο σύστημα παγκοσμίως. Με στόχο την ενημέρωση προς όφελος του Δήμου Δράμας, ο Δήμαρχος πληροφορήθηκε αναλυτικά τη μέθοδο και τον τρόπο που διαχειρίζονται και επεξεργάζονται τα απόβλητα σε ένα οικονομικό σύστημα που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής εξοικονομώντας ενέργεια με τη χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και με σεβασμό στο περιβάλλον και την οικολογία.


Ο Δήμαρχος δηλώνει: «Είναι καθήκον μας η άρτια ενημέρωση για τις σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας και διαχείρισης των αποβλήτων, ιδίως στη σύγχρονη εποχή όπου παρουσιάζεται επιτακτική η ανάγκη για την ορθή λειτουργία διαχείρισης απορριμμάτων με σύγχρονες μεθόδους που προστατεύουν το περιβάλλον, ενώ παράλληλα εξοικονομούν ενέργεια και δημιουργούν θέσεις εργασίας. Η παρούσα Δημοτική Αρχή επενδύει στη γνώση που μπορεί να φέρει ανάπτυξη στον τόπο μας. Μόνο με έξυπνες λύσεις μπορούμε να οδηγηθούμε σε μια δυναμική πορεία εξέλιξης προς το συμφέρον του Δήμου μας».




Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Επίσκεψη του Δημάρχου Δράμας σε Εργοστάσιο Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας Reviewed by Giorgos on Πέμπτη, Μαΐου 26, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.