Abito

Δείτε επίσης

random

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 26/5







Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια




ΚΡΙΟΣ 

Από νωρίς ξεκινά η μέρα με πολύ άγχος, όμως θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ασχέτως αν ζοριστείτε λιγάκι. Αποφύγετε τις έριδες με συνεργάτες και φροντίστε να κάνετε σωστές συμμαχίες που θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη σας. Νομικά ζητήματα που σας απασχολούν καθυστερούν πολύ και είναι κάτι που σας προκαλεί μεγάλη απογοήτευση. 

Εσείς μιλάτε για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, ο συνομιλητής σας όμως καταλαβαίνει πως απευθύνεστε σε αυτόν, με αποτέλεσμα να μην βγαίνει συνεννόηση και υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Φανείτε ξεκάθαροι στα λόγια σας. 


ΤΑΥΡΟΣ 

Σήμερα θα θέλατε να περάσετε τη μέρα συζητώντας για ευχάριστα θέματα, όμως οι υποχρεώσεις είναι πολλές και θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας προς αυτήν την κατεύθυνση όσο κι αν βαριέστε. Ημέρα ακατάλληλη για να επιλύσετε σημαντικά ζητήματα καθώς και για να κάνετε ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Προτιμήστε την ασφαλή και γνώριμη οδό. Τα οικονομικά σας χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. 

Είστε πνεύμα αντιλογίας και μπορεί να ξεσπάσει έντονη διαμάχη με κάποιο οικείο σας πρόσωπο από μια ασήμαντη αφορμή. Αποβάλλετε τον εκνευρισμό σας μέσα από κάποιες ασκήσεις γυμναστικής, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις που θα ρίξουν την ψυχολογία σας. 



ΔΙΔΥΜΟΣ 

Το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν πολλές ατυχίες που δοκιμάζουν τις αντοχές σας, στο παρά τρίχα όμως σώζεται η κατάσταση, οπότε αν το καλοσκεφτείτε είστε τυχεροί. Το θετικό είναι πως υπάρχουν άτομα που σας στηρίζουν και μέσα από ομαδική προσπάθεια βγαίνετε αλώβητοι από τις αντιξοότητες που συναντάτε. Σήμερα χαλαρώστε καθώς δεν προβλέπεται κάτι που θα χαλάσει τη διάθεσή σας και είναι μια καλή ευκαιρία για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. 

Τα θετικά σχόλια που ακούτε σας προκαλούν αμηχανία και μπορεί να αντιδράσετε εντελώς ανώριμα. Πιθανή συνάντηση με το πρόσωπο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σας θα σας προκαλέσει ταραχή, φροντίστε όμως να τη διαχειριστείτε ώστε να μην προκαλέσετε αρνητικές εντυπώσεις. 



ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ορισμένες συνεργασίες στις οποίες υπολογίζατε δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που έχετε στο μυαλό σας, όμως δεν σας παίρνει από κάτω καθώς αντιλαμβάνεστε πως θα ήταν χαμένος χρόνος. Η προσοχή σας στρέφεται σε νέες κατευθύνσεις και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μια έρευνα και να μαζέψετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Αποφύγετε τα ανοίγματα με τα χρήματά σας. Η μέρα δεν ενδείκνυται για καινούριες προσπάθειες. 

Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση, μην περιμένετε να έρθει η περιβόητη Δευτέρα για να το κάνετε. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να οργανωθείτε αγοράζοντας όλα τα απαραίτητα καθώς και για να κάνετε μια αρχή σε σχέση με την εκγύμναση του σώματός σας. 


ΛΕΩΝ 

Ενώ ξεκινάτε δυναμικά τη μέρα και είστε γεμάτοι ενεργητικότητα, προς το μεσημέρι πέφτουν οι ρυθμοί σας, κάτι που σας υποδεικνύει πως πρέπει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Εσείς μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση για να ασχοληθείτε με όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας, αλλά καθώς σας προδίδουν οι δυνάμεις σας, αναγκαστικά θα πρέπει να μείνουν πίσω ορισμένες υποχρεώσεις. 

Ιδανική μέρα για να τονώσετε την κοινωνική σας ζωή καθώς το τελευταίο διάστημα έχετε γίνει σπιτόγατοι. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και βγείτε από νωρίς έξω, ειδάλλως είναι πολύ πιθανό όσο περνούν οι ώρες να υπερισχύσει η κούραση και να μην έχετε καμία διάθεση για εξόδους. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Σήμερα καλύτερα να αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις και να επικεντρωθείτε στην οργάνωση των υποχρεώσεων σας επαγγελματικών και οικονομικών, καθώς το τελευταίο διάστημα επικρατεί ένας πανικός που δεν σας ωφελεί καθόλου. Βάλτε μια τάξη σε έσοδα – έξοδα και φροντίστε να τηρείτε τη σειρά προτεραιότητας σχετικά με τις οφειλές σας, ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Ημέρα ακατάλληλη για επίλυση διαφορών με τους συνεργάτες σας. 

Η ενασχόλησή σας με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν συμβάλλει στην τόνωση της ψυχολογίας σας και θα πρέπει να το κάνετε πιο συχνά, ώστε να αποβάλλετε από πάνω σας τη συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια της ημέρας. Ακόμα και μια απλή βόλτα στο ηλιοβασίλεμα μπορεί να αποβεί καταπραϋντική. 


ΖΥΓΟΣ 

Γκρινιάζετε συνεχώς ότι βαριέστε και δεν σας ικανοποιεί τίποτα, όμως δεν κάνετε και ιδιαίτερες προσπάθειες για να βγείτε από την ρουτίνα που σας καταπίνει. Ξεκινήστε μια καινούρια δραστηριότητα. Μπορείτε για παράδειγμα να εντάξετε στο πρόγραμμά σας απογευματινές βόλτες με το ποδήλατο. Και το μυαλό σας θα ξεκουράζετε και σίγουρα θα κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα εκ των πραγμάτων θα σας βάλουν σε μια διαφορετικό πραγματικότητα.

Έχετε χάσει πολύ χρόνο περιμένοντας να επιστρέψει ένας πρώην έρωτας και είναι κρίμα, καθώς χάνονται συνεχώς ευκαιρίες που θα βελτίωναν τη ζωή σας. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν όσο και να το επιθυμούμε και θα πρέπει να το πάρετε απόφαση. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Κάποιες ιδέες που έχετε στο μυαλό σας χρειάζονται χρόνο και προσεχτική οργάνωση για να υλοποιηθούν και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εξετάσετε εναλλακτικές λύσεις και να συλλέξετε πληροφορίες. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση, ακούστε τις συμβουλές ατόμων που έχουν κάποια εμπειρία και γνώσεις, ώστε να αποφύγετε πιθανές παγίδες. 

Η ένταση που επικρατεί στη σχέση σας μπορεί να πηγάζει από την ανεκπλήρωτη επιθυμία σας για περισσότερη επικοινωνία με το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να αρπάζεστε με το παραμικρό μαζί του. Όπως αισθάνεστε άνετα να κράζετε τον/η σύντροφό σας, μπορείτε εξίσου άνετα να του/ης προτείνει να κουβεντιάσετε. 


ΤΟΞΟΤΗΣ 

Στον οικογενειακό τομέα προκύπτουν ανάγκες που αλλάζουν το πρόγραμμα σας και προσπαθείτε να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας, όμως είναι ανέφικτο να τα βολέψετε όλα με αποτέλεσμα να είστε αρκετά προβληματισμένοι. Σήμερα ασχοληθείτε με τη σωστή διαχείριση του χρόνου σας έτσι ώστε να μην υπερβείτε τις δυνάμεις σας. Μην ξεχνάτε πως αν καταρρεύσετε δεν θα είστε σε θέση να κάνετε τίποτα. 

Ιδανική μέρα για να αφιερώσετε χρόνο στην ψυχαγωγία σας. Μια ταινία στον κινηματογράφο, μια συναυλία, κάποιο καλλιτεχνικό δρώμενο, θα συμβάλλουν στην τόνωση της ψυχολογίας σας και καλό είναι όποτε μπορείτε να μην το παραλείπετε.  


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Πάρτε το χρόνο σας σήμερα και επανεξετάστε τους στόχους σας κάνοντας ταυτόχρονα και έναν έλεγχο στον προϋπολογισμό σας, καθώς υπάρχει περίπτωση να έχετε κάποια χασούρα εξαιτίας της λανθασμένης διαχείρισης των χρημάτων σας. Κάποια έξοδα είναι αναπόφευκτα, υπάρχουν όμως και ορισμένα που είναι αποτέλεσμα την υπέρμετρης ανάγκης σας για ανέσεις και πολυτέλειες. 

Σας έχει λείψει το σπίτι καθώς το τελευταίο διάστημα σας έχουν «φάει» οι δρόμοι, όμως οι προτάσεις για εξόδους είναι αρκετά δελεαστικές και μάλλον δεν σκοπεύετε να αρνηθείτε. Η βραδιά προβλέπεται πολύ ευχάριστη και εποικοδομητική καθώς θα γίνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Στον επαγγελματικό τομέα επικρατεί αρκετή ασάφεια και είστε γεμάτοι αγωνία σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Η μέρα είναι κατάλληλη για να στρέψετε την προσοχή σας προς μια νέα κατεύθυνση αποβάλλοντας την αγωνία που σας μπλοκάρει και να δείτε με περισσότερη αποφασιστικότητα τις προοπτικές που υπάρχουν. Κανείς δεν χάνεται, αρκεί να το πιστέψει. Οι επιχειρηματίες, ρίξτε την προσοχή σας στις σχέσεις με το κοινό σας. 

Συναντήσεις με φίλους σας δίνουν χαρά και την ευκαιρία να αποδράσετε από τα προβλήματα που σας απασχολούν, αρκεί να μην πέσετε στην παγίδα και ενώ συζητάτε, να σκέφτεστε τα δικά σας. Μην χαραμίζετε αυτές τις όμορφες στιγμές για κάτι που σας ταλαιπωρεί καθημερινά. 


ΙΧΘΥΣ 

Κάποιο εμπόδιο σήμερα θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά και θα χρειαστεί ψυχραιμία για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς που θα σας προσεγγίσουν πουλώντας σας κάποια υπηρεσία. Ημέρα ακατάλληλη για κατάστρωση νέων σχεδίων καθώς και για έναρξη μιας επιχείρησης. Στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα οργάνωσης και βάλτε μια τάξη στις οφειλές σας. 

Απασχολήστε τη σκέψη σας μέσα από δραστηριότητες που ακονίζουν το μυαλό, ώστε να έχετε διπλό όφελος. Ιδανική μέρα για να δώσετε τροφή στο πνεύμα σας και να κάνετε μια μικρή ανάπαυλα κυρίως από τις σκέψεις που σας απασχολούν. 






Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 26/5 Reviewed by Proklitikos on Πέμπτη, Μαΐου 26, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.