Abito

Δείτε επίσης

random

Το παράξενο σκάφος που θυμίζει… ανθρώπινη ανατομία έτοιμο να κατακτήσει τους αιθέρες (Εικόνες)





Δοκιμαστικές πτήσεις αναμένονται μέσα στο καλοκαίρι- Δείτε φωτογραφίες




Το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου είναι έτοιμο να αποδείξει πως έχει θέση στο μέλλον των εναέριων ταξιδιών καθώς μέσα στον Ιούλιο θα βγει από το υπόστεγό του και θα ετοιμαστεί για την παρθενική δοκιμαστική πτήση του.

Το μήκους 92 μέτρων Airlander 10 αναμένεται να βρεθεί στους αιθέρες μέσα στο καλοκαίρι εκτελώντας έξι πτήσεις προς επίδειξη της τεχνολογίας που διαθέτει.

Η κάπως παράξενη εμφάνισή του τού έχει πάντως χαρίσει το αστείο παρατσούκλι «ιπτάμενα οπίσθια».

Όπως εξηγεί η Hybrid Air Vehicles, η κατασκευάστρια εταιρεία, το Airlander 10 είναι ένας συνδυασμός αεροπλάνου και αερόστατου και περίπου 15 μέτρα μεκρύτερο από τα μεγαλύτερα επιβατικά αεροσκάφη.

Θα πετά σε ύψος 4000 ποδών με ταχύτητα 40 κόμβων ενώ στις δοκιμαστικές πτήσεις του θα πετάξει πάνω από την Αγγλία.

Σε δεύτερη φάση δοκιμών θα πετάξει στα 10.000 πόδια με ταχύτητα 60 κόμβων.

«Παρότι έχουμε περάσει πολλές ώρες στον προσομοιωτή μας για να κάνουμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους χρειαζόμαστε πληροφορίες πτήσης για να επιβεβαιώσουμε την προβλεπόμενη συμπεριφορά του σκάφους», τόνισε ο David Burns, πιλότος της Hybrid Air Vehicles. «Κατά τη διάρκεια της πτήσης, η ομάδα στο έδαφος θα λαμβάνει πληροφορίες από 1000 αισθητήρες πάνω στο Airlander».














Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Το παράξενο σκάφος που θυμίζει… ανθρώπινη ανατομία έτοιμο να κατακτήσει τους αιθέρες (Εικόνες) Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.