Abito

Δείτε επίσης

random

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23/8





Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Νέες προοπτικές θα ανοιχτούν ξαφνικά για το ζώδιό σου. Ετοιμάσου να τις ακολουθήσεις και να εναρμονιστείς το συντομότερο με τις νέες συνθήκες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου. Μην αμφισβητείς διαρκώς όσα σου λένε οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, αλλά δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να επεξεργαστεί τα λόγια τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου χρειάζονται μια ανανέωση και θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, πώς βλέπεις τη σχέση σας αλλά και εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Αρκετά προβλήματα προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ και ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μην φορτιστείς και πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα δεχτείς για να αυξήσεις τα έσοδά σου, θα πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην φοβηθείς να κυνηγήσεις όσα έχεις ονειρευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος, αλλά τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι δεν είναι το καλύτερο που θα μπορούσε, αλλά τώρα πια γνωρίζεις κάθε λεπτομέρεια που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις σωστά την κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα δώσεις περισσότερη σημασία στη σχέση σου και θα προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που πιθανόν να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να καταξιωθείς, επαγγελματικά, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μην αναβάλεις συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η διάθεσή σου, αγαπητέ Δίδυμε, το τελευταίο διάστημα διαρκώς βελτιώνεται και δίνει χαρά στους γύρω σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις τη θετική αυτή στάση και οπτική, καθώς έτσι θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις τις περισσότερες επιθυμίες σου το συντομότερο. Μην φοβηθείς να εκτονώσεις το άγχος που πέρασες μέσα από το γέλιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει σε κάποια πράγματα στη σχέση σου να κάνεις υποχωρήσεις, ώστε να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, προκειμένου να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις περιττά έξοδα και να ξέρεις ότι το μέλλον διαγράφεται αρκετά θετικό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Έχεις χαθεί με αγαπημένα πρόσωπα και αυτό σου κοστίζει. Τώρα που η μπόρα των προβλημάτων έχει περάσει, φρόντισε για την αποκατάσταση των κοινωνικών σου επαφών. Αργότερα θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πάλι και να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Προς το παρόν, όλα βελτιώνονται για το ζώδιό σου, σε αργούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν αφιερώνεις αρκετό χρόνο στον σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να τον αγχώνεις. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα, ούτως ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις κατά νου από παλιά. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει να τη σκεφτείς πάρα πολύ καλά. Θα βρεις έξυπνους τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


ΛΕΩΝ

Γενικά

Ευτυχώς όσα πέρασες είναι πλέον παρελθόν και δεν πρόκειται να επιστρέψουν. Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις που μπορούν να μπλοκάρουν την πορεία σου. Η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από σένα και τις προσπάθειές σου. Οι πλανήτες προσφέρουν θετικές προοπτικές για το ζώδιό σου - φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε συνεργασίες που θα κάνεις και σε συμφωνίες που θα κλείσεις. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές που μπορεί να μην σου είναι και τόσο απαραίτητες. Φρόντισε να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Από σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Και εκεί που έβλεπες μόνο εμπόδια και κλειστές πόρτες μπροστά σου, μία ξαφνική συνάντηση θα έρθει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό κλίμα που σε ταλαιπώρησε τόσο καιρό και να αποκαταστήσει τα πράγματα. Οι προσφορές θα είναι μεγάλες και όλες θα ευνοήσουν την εξέλιξη και την πρόοδό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και όχι τόσο δογματικές απόψεις. Περάστε χαλαρά και ρομαντικά μαζί με το ταίρι σου, ώστε να αποκατασταθεί η ηρεμία και η ευτυχία στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις σου. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και τα έξοδα το ίδιο. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που θα αποκατασταθεί μια ισορροπία και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Οι δυνατότητες που θα προσφέρουν τα άστρα στο ζώδιό σου αυτό το διάστημα θα είναι μεγάλες και αξίζει να αφοσιωθείς στην αξιοποίησή τους. Το μέλλον θα σε ικανοποιήσει αρκετά με εξελίξεις που θα βελτιώσουν πολλούς τομείς της ζωής σου με καθοριστικό τρόπο. Αφέσου να απολαύσεις τη διαδρομή που θα καθορίσει το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, ώστε να περνάς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις που θα πάρεις, καθώς και στις καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η επιτυχία είναι ένα πράγμα που συγκινεί τους πάντες, αλλά σπανίως γνωρίζουν το τίμημά της. Μην υπερβάλλεις, αγαπητέ Σκορπιέ, εξηγώντας. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και αδιαφόρησε για το κατά πόσο οι άλλοι έχουν κατανοήσει τις προσπάθειές σου. Όσο λιγότερο εμπλακείς σε συζητήσεις, τόσο περισσότερο θα προφυλάξεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, καθώς η ψυχολογία σου δεν θα είναι και η καλύτερη. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Οι οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται, αλλά απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η νοσταλγία σου, αγαπητέ Τοξότη, για τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος δεν βοηθάει ουσιαστικά το μέλλον και τη συνέχιση των προσπαθειών σου. Τίποτα δεν επιστρέφει συνήθως και η ονειροπόληση είναι χάσιμο χρόνου. Ασχολήσου ρεαλιστικά με την πραγματικότητα – άλλωστε έχεις να ζήσεις πολλές ευτυχισμένες στιγμές ακόμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα στη σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα θα βρίσκονται στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να ξεμπερδέψεις με τις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να βρεις χρόνο να ασχοληθείς και με τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα μπορέσεις να προωθήσεις πολλές στάσιμες καταστάσεις και να διορθώσεις προβλήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά, θα πρέπει να κάνεις ένα πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Το ταξίδι που πρόκειται να κάνεις, αγαπητέ Αιγόκερε, το ερχόμενο διάστημα, θα γίνει αφορμή για πολλές νέες αλλαγές. Δείξε σοβαρότητα στην εκτίμηση των νέων καταστάσεων και μην παρασυρθείς σε δράσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Η ψυχραιμία θα βοηθήσει αρκετά τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, ενώ οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει για το ζώδιό σου και θα σου προσφέρει ικανοποιήσεις μέσα από προτάσεις που θα διευκολύνουν την επίτευξη των στόχων σου. Δείξε σοβαρότητα στην εκτίμηση των καταστάσεων και φρόντισε να ανταποκριθείς σύντομα και χωρίς φόβο σε αυτά που θα απαιτηθούν για την ολοκλήρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, γιατί προβλέπονται εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να τα αντιμετωπίσεις. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά καλό θα είναι να αποφύγεις να σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα.


ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Το νέο περιβάλλον, αγαπητέ Ιχθύ, στο οποίο θα κληθείς να προσαρμοστείς δεν θα είναι αυτό που περιμένεις. Μην βιαστείς να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από όσο περίμενες. Συντονίσου λοιπόν, όσο γρηγορότερα μπορέσεις και σύντομα θα βιώσεις την ικανοποίηση, σε αρκετά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως τις υπερβολές, ειδάλλως μπορεί να εκνευρίσεις τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Αν βρίσκεσαι σε στάδιο ανεύρεσης εργασίας, μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις που θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζουν να σε εκνευρίζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23/8 Reviewed by Proklitikos on Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.