Γονείς τράβηξαν σε κλήρο ποιο από τα δύο άρρωστα παιδιά τους θα σώσουν - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Γονείς τράβηξαν σε κλήρο ποιο από τα δύο άρρωστα παιδιά τους θα σώσουν

Η ιστορία του ζευγαριού από την Κίνα συγκλονίζει

Ένα πολύ άσχημο παιχνίδι έπαιξε η ζωή σε ένα ζευγάρι από την Κίνα, που λόγω οικονομικών προβλημάτων, αναγκάστηκε να διαλέξει ποιο από τα δύο άρρωστα μωρά του θα προσπαθούσε να σώσει. Η απόφαση θα έβγαινε με κλήρο…

Οι Wang Guojun και Xu Shijia τα έβγαζαν αρκετά δύσκολα πέρα όταν αρρώστησαν τα δύο παιδιά τους, δύο δίδυμα αγοράκια ηλικίας μόλις επτά μηνών. Τα αγοράκια διαγνώστηκαν με καρδιοπάθεια, η οποία επιβαρύνθηκε από μία πνευμονία.

Το κόστος των νοσηλείων ήταν υπέρογκο και οι τραγικοί γονείς χρειάστηκε να κάνουν μία αδιανόητη επιλογή. Να προσπαθήσουν να διαλέξουν ένα από τα δύο παιδιά τους, προκειμένου να μπορέσουν να το σώσουν με τα πενιχρά μέσα που είχαν στη διάθεσή τους. Μη μπορώντας ωστόσο να τραβήξουν οι ίδιοι τον κλήρο από τον οποίο θα έβγαινε ποιο παιδί τους θα είχε μία ευκαιρία και ποιο όχι, έβαλαν τα δίδυμα να τραβήξουν το χαρτάκι που θα σφράγιζε τη μοίρα τους.

Η ιδέα ότι θα άφηναν το ένα παιδί τους πίσω ωστόσο ήταν πολύ βαριά για να την αντέξουν και έκαναν μία τελευταία απέλπιδα προσπάθεια, δημοσιοποιώντας την ιστορία τους με σκοπό να μαζέψουν χρήματα έτσι ώστε να νοσηλευτούν και τα δύο παιδιά τους.

Το ζευγάρι δημοσίευσε την ιστορία του σε τοπικά ΜΜΕ, ρωτώντας εάν υπήρχε κάποιος πρόθυμος να βοηθήσει. Οι δωρεές από τους συγκινημένους πολίτες έφτασαν μέχρι το ποσό των 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα χρήματα αυτά επαρκούν πλέον για τη θεραπεία και των δύο βρεφών, που βρίσκονται ήδη σε κλινική στη Σαγκάη, υπό τη φροντίδα εξειδικευμένων γιατρών.
Tags :

Αφήστε το σχόλιό σας

Γονείς τράβηξαν σε κλήρο ποιο από τα δύο άρρωστα παιδιά τους θα σώσουν Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Μαΐου 28, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.