Καθηγήτρια έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε οκτώ μαθητές της και έκανε σeξ με τους δύο (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Καθηγήτρια έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε οκτώ μαθητές της και έκανε σeξ με τους δύο (Εικόνες)


Χαμό έχει προκαλέσει στον Καναδά μια καθηγήτρια γυμνασίου η οποία καταδικάστηκε γιατί έστειλε γυμνές φωτογραφίες της σε οκτώ μαθητές και έκανε σεξ με δύο από αυτούς.


Η Jaclyn McLaren, η οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν ως υπόθεση εκβιασμούς της ιδίας από τους μαθητές χωρίς, ωστόσο, οι εξηγήσεις της να θεωρούνται επαρκείς.


Στο δικαστήριο η ίδια υποστήριξε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους οχτώ εφήβους βρήκε στο κινητό της γυμνές φωτογραφίες τις οποίες στη συνέχεια μοιράστηκε με φίλους του.

Η McLaren υποστήριξε ότι όταν ζήτησε από τον μαθητή που είχε το κινητό τηλέφωνο να της το επιστρέψει, ένα από τα παιδιά της παρέας απαίτησε να δει και άλλες φωτογραφίες προκειμένου να μην αποκαλύψουν το ένοχο μυστικό της.

Όπως παραδέχθηκε ενώπιον των δικαστών έστειλε φωτογραφίες με τα στήθη της το 2014 σε ένα από τα παιδιά ηλικίας 13 ετών. Η McLaren παραδέχθηκε ότι αυτούς τους συγκεκριμένους δύο μαθητές τους συνάντησε σε ένα μπαρ, ήπιαν μπίρες και στη συνέχεια πήγαν στο αυτοκίνητό της όπου τους έκανε στοματικό σεξ χωρίς να διευκρινίζεται πότε ακριβώς έγινε αυτό σε σχέση με τις φωτογραφίες που εστάλησαν το 2014.

Ένας τρίτος μαθητής δήλωσε ότι η καθηγήτρια ξεκίνησε να του στέλνει γυμνές της φωτογραφίες ενώ ήταν 15 ετών και πως όταν έγινε 18 έκαναν σεξ στο σπίτι της.altsantiri.grTags :

Αφήστε το σχόλιό σας

Καθηγήτρια έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε οκτώ μαθητές της και έκανε σeξ με τους δύο (Εικόνες) Reviewed by Giorgos on Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.