Άνδρας κυκλοφορούσε… κοπέλα με φίμωτρο και λουρί σε κατάστημα (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Άνδρας κυκλοφορούσε… κοπέλα με φίμωτρο και λουρί σε κατάστημα (Βίντεο)


Δείτε το βίντεο που τράβηξε πολίτης στις ΗΠΑΠλήθος αντιδράσεων αλλά και ποικίλα σχόλια έχει προξενήσει ένα βίντεο που δείχνει για κάποια δευτερόλεπτα ένα ζευγάρι σε κατάστημα στις ΗΠΑ να κυκλοφορούν ήρεμοι σαν να είναι μία κανονική μέρα. Όλα έβαιναν καλά μέχρι κάποιος να κοίταζε τα δύο άτομα από μπροστά και θα παρατηρούσε πως η κοπέλα φορούσε… φίμωτρο και ο άνδρας κρατούσε ένα λουρί δεμένο στο φίμωτρο.

Οι πελάτες του καταστήματος παρακολουθούσαν παγωμένοι το θέαμα ενώ μία γυναίκα τραβούσε με βίντεο το ζευγάρι το οποίο περπατούσε ενώ ήξερε πως τους κατέγραφαν και τους παρατηρούσαν δεκάδες σοκαρισμένα μάτια, ατάραχοι.

Κανείς δεν ξέρει εάν το όλο περιστατικό είναι μία φάρσα ή αν όντως η γυναίκα υπέμενε έναν τέτοιον εξευτελισμό. Σε κάθε περίπτωση το εξαιρετικά περίεργο σκηνικό έχει εγείρει αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι ακόμα και την περίπτωση της φάρσας δεν την βλέπουν με καλό μάτι.

Tags :


Αφήστε το σχόλιό σας

Άνδρας κυκλοφορούσε… κοπέλα με φίμωτρο και λουρί σε κατάστημα (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Ιουνίου 17, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.