Ο Μάριος "ξαναχτύπησε" με φαρμακερή ατάκα για τη δυάδα που έμεινε στους Διάσημους: «Ας μην έχαναν ασυλίες»! (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Ο Μάριος "ξαναχτύπησε" με φαρμακερή ατάκα για τη δυάδα που έμεινε στους Διάσημους: «Ας μην έχαναν ασυλίες»! (Βίντεο)

Εντύπωση προκαλεί το σχόλιο του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη αμέσως μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι του Γιώργο Χρανιώτη.Οι Διάσημοι πλέον έμειναν δύο, γεγονός που έγινε αντικείμενο σχολιασμού για τους Μαχητές μετά το συμβούλιο. 

Τη συζήτηση ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος είπε: «Δεν είναι ωραίο, καθόλου ωραίο που έμειναν δύο και εμείς είμαστε πέντε. Θα τα βάλει τώρα ένας παίκτης με τέσσερις άντρες;» για να πάρει αμέσως μετά τον λόγο ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος σχολίασε με τη σειρά του: 

«Ας μην έχαναν ασυλίες. Εμείς φταίμε;». Η συζήτηση όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού ακούστηκε παίκτης των Μαχητών να λέει: «Εμείς φταίμε. Εμείς τους διώξαμε», κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο Βασάλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Ο Μάριος "ξαναχτύπησε" με φαρμακερή ατάκα για τη δυάδα που έμεινε στους Διάσημους: «Ας μην έχαναν ασυλίες»! (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.