Κυριαζίδης Δημήτρης: Μήνυμα για τα Ελευθέρια Δράμας 2017 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Κυριαζίδης Δημήτρης: Μήνυμα για τα Ελευθέρια Δράμας 2017ΜΗΝΥΜΑ
ΓΙΑ ΤΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2017»


Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες!

Η σημερινή ημέρα αποτελεί τμήμα της ζώσας ιστορίας του τόπου μας. Η Δράμα, ακόμη και στα δυσχείμερα 540 χρόνια της Οθωμανικής κατοχής, απέδειξε ότι δεν υποδουλώνεται, μα αντριεύει και μάχεται συμβάλλοντας στον αγώνα για την ελευθερία και θεριεύει με τους λεοντόκαρδους Μακεδονομάχους, αλλά κυρίως δεν αφομοιώνεται παρά τις επίμονες προσπάθειες των λεγόμενων τότε συμμάχων της Ελλάδας. Είναι ένας τόπος με βαθιές ρίζες ελληνικότητας, που στέρεα έχουν ως βάση τον πολιτισμό, την χριστιανική πίστη, τις αρχές της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Αυτά διεκδικεί σήμερα η Δράμα! Την εφαρμογή του Δικαίου, που απορρέει από τη Συνθήκη του Νεϊγύ για την επιστροφή των κλεμμένων θρησκευτικών και πολιτιστικών θησαυρών της περιοχής.

Ως πολίτης και ως πολιτικός στηρίζω κάθε προσπάθεια σ’ αυτήν την κατεύθυνση, πιστεύοντας ακράδαντα το δικαίωμα στη μνήμη της θυσίας των προγόνων μας, στο ολοκαύτωμα του Δοξάτου, στη μαρτυρικότητα όλης της περιοχής χαιρετίζω την αναφώνηση του Μητροπολίτη Αγαθάγγελου «Ελευθερίας Ελευθέρια εορτάζομεν!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Κυριαζίδης Δημήτρης: Μήνυμα για τα Ελευθέρια Δράμας 2017 Reviewed by Giorgos on Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.