Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά σε όσους τον κατηγόρησαν για το βίντεο με τη μητέρα του (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά σε όσους τον κατηγόρησαν για το βίντεο με τη μητέρα του (Βίντεο)

"Εγώ χρησιμοποιώ τα social media, όπως τα χρησιμοποιούσα πάντοτε, κάνοντας αρκετές πλάκες και συνεχίζω να κάνω το ίδιο".
Πριν από μερικές μέρες ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα του Survivor. Ο παρουσιαστής έκανε έκπληξη στη μητέρα του και κατέγραψε με το κινητό του τη συνάντησή τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης κατηγορήθηκε από πολλούς ότι εκμεταλλεύτηκε μια προσωπική του στιγμή για λίγη δημοσιότητα παραπάνω. Ο ίδιος δίνει την απάντησή του:

«Δεν το ανέβασα στην τηλεόραση, άρα θες να πεις ότι βγήκαν αρνητικά σχόλια γι’ αυτούς που το βγάλανε στην τηλεόραση, θα συμφωνήσω μαζί σου. Τα social media που έχουν όλοι, τα χρησιμοποιούν ακριβώς για να δείξουν αυτά που θέλουν οι ίδιοι να δείξουν, δεν είναι κάτι κρυφό. Εγώ κάνω αυτό που έκανα πάντα και αυτό που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι που μοιράζονται με τους φίλους τους τις στιγμές που θέλουν να μοιραστούν. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, είναι και αυτή σεβαστή. Εγώ χρησιμοποιώ τα social media, όπως τα χρησιμοποιούσα πάντοτε, κάνοντας αρκετές πλάκες και συνεχίζω να κάνω το ίδιο. Θα μπορούσα ακριβώς».

zappit.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Αφήστε το σχόλιό σας

Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά σε όσους τον κατηγόρησαν για το βίντεο με τη μητέρα του (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.