Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Δοξάτου - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Δοξάτου
2ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ


Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Δοξάτου στον πανέμορφο χώρο των πηγών, δίπλα στον ποταμό Ζυγάκτη.

Ο ποταμός Ζυγάκτης έπαιζε σπουδαίο ρόλο στον αρχαίο Ελληνικό κόσμο. Είναι ο ποταμός που διέσχισε με το άρμα του ο Πλούτωνας, καθώς μετέφερε προς το βασίλειο του Κάτω Κόσμου την Περσεφόνη. Το όνομα του σημαίνει « αυτός που ενώνει δύο ακτές ».

Σε αυτόν τον πανέμορφο χώρο με τα πολλά νερά και το πράσινο να κυριαρχεί, πραγματοποιήθηκε το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ και προσέφερε στα παιδιά χαρά και δημιουργία με θεματικά εργαστήρια , εκπαιδευτικά παιχνίδια, παραμύθια , μουσική , χορό , θέατρο κλπ.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου Κος Δημήτριος Δαλακάκης δήλωσε :

« Χαρά και γέλιο γέμισαν οι Πηγές του Δήμου Δοξάτου από το πλήθος δράσεων στις οποίες συμμετείχαν οι μικροί και μεγαλύτεροι φίλοι μας κατά την διάρκεια του 2ου Παιδικού Φεστιβάλ του Δήμου μας. Το πρώτο Σαββατοκύριακο ο καιρός δεν μας επέτρεψε να γίνουν οι δράσεις. Η επόμενη Κυριακή όμως μας αποζημίωσε με τον λαμπερό ήλιο και τα ευτυχισμένα πρόσωπα όλων των παιδιών που έπαιξαν, δημιούργησαν, γυμνάστηκαν, χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί με επαγγελματίες ψυχαγωγούς, εικαστικούς παιδαγωγούς και καλλιτέχνες. Ευχαριστούμε όλους όσους συνεργάστηκαν για την επιτυχία αυτού του φεστιβάλ, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου ¨Βοιράνη¨, τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Δοξάτου, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Καλαμπακίου, το Σωματείο Στοπ , τον κο. Κώστα Ζαμπίδη, την Ράνια Ορφανίδου και κυρίως όλους τους συμμετέχοντες».Αφήστε το σχόλιό σας

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Δοξάτου Reviewed by Giorgos on Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.