Πικ νικ: Η στάση για παρατεταμένο οργaσμό στο σeξ! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Πικ νικ: Η στάση για παρατεταμένο οργaσμό στο σeξ!Πολλές από τις γυναίκες που έχουν δοκιμάσει αυτη τη σταση δηλωνουν οτι ακόμα και αν δεν ειχαν οργaσμό στις προσφατες ερωτικές τους επαφές, κατάφεραν να τον ζήσουν και μάλιστα είχε μεγάλη διάρκεια.
Η στάση πικ νικ εφαρμόστηκε αρχικά από κάποια ζευγάρια τα οποία δεν είχαν τη δυνατότητα να κανουν σeξ σε δικό τους χώρο ή απλά απολάμβαναν το σeξ στην εξοχή.

Η γυναίκα στέκεται με στραμμένη την πλάτη προς τον άνδρα και ακουμπώντας τα χέρια της πάνω σε ένα τραπέζι. Ο άνδρας όρθιος επιχειρεί τη διείσδυση από πίσω. Και οι δυο κοιτούν προς την ίδια κατεύθυνση (αυτή η πρακτική επέτρεπε στα ζευγάρια να έχουν καλύτερο έλεγχο του εξωτερικού χώρου μιας και αν κοιτάζονταν στα μάτια δεν ήταν τόσο προσεκτικοί.

Λέγεται ότι με τη στάση αυτη επιτυγχάνεται η διέγερση του σημείου Α. Οι επιστήμονες μίλησαν για πρώτη φορά για το σημείο αυτό το 1996 όταν έψαχναν μια λύση για την ξηρότητα του κόλπου. Λένε ότι βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον τράχηλο στο πιο βαθύ σημείο του κόλπου. Βρήκαν ότι το 95% των γυναικών ερεθίζονταν πολύ έντονα όταν διεγειρόταν αυτή η επαφή.

Η στάση πικ νικ επιτρέπει μια πολύ καλή διείσδυση του πeους και άρα είναι πολύ πιο πιθανον να ερεθιστεί αυτη η περιοχη.


boro.gr


Αφήστε το σχόλιό σας

Πικ νικ: Η στάση για παρατεταμένο οργaσμό στο σeξ! Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Ιουνίου 11, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.