Το παχύτερο αγόρι στον κόσμο κατάφερε να χάσει 30 κιλά (Εικόνες+Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Το παχύτερο αγόρι στον κόσμο κατάφερε να χάσει 30 κιλά (Εικόνες+Βίντεο)
Υποβλήθηκε σε επέμβαση πριν το φαγητό τον σκοτώσει – Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο
Ο 11χρονος Άρια Περμάνα από την Ινδονησία είχε τον θλιβερό τίτλο του παχύτερου παιδιού στον κόσμο καθώς στα 11 του χρόνια ζύγιζε όσο πολλοί συνομήλικοί του μαζί: 192 κιλά!

Η ζωή του αγοριού, που γεννήθηκε με φυσιολογικό βάρος αλλά λίγο αργότερα δεν σταματούσε να συσσωρεύει κιλά, είχε γίνει βασανιστήριο καθώς μετά βίας περπατούσε και είχε αναγκαστεί να σταματήσει το σχολείο.

Οι γονείς ήξεραν πια πως αν δεν γινόταν κάτι δραστικό, ο γιος τους θα πέθαινε από το πολύ φαγητό και το μεγάλο βάρος του.

Έναν μήνα μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε- είναι το νεαρότερο άτομο στον κόσμο που υποβάλλεται στην επέμβαση αυτή- έχει ήδη χάσει 31 κιλά, όπως γράφουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Σχεδόν το ένα έκτο του βάρους του.

Μετά την αφαίρεση μεγάλου μέρους του στομαχιού του, χειρουργικά, οι γιατροί που τον παρακολουθούν περιμένουν να χάσει άλλα 100 κιλά σε διάστημα 12 μηνών.Αφήστε το σχόλιό σας

Το παχύτερο αγόρι στον κόσμο κατάφερε να χάσει 30 κιλά (Εικόνες+Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.