Βρετανία: Οι στρατιώτες «έπεφταν» από τη ζέστη στη γιορτή της Βασίλισσας (Εικόνες+Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Βρετανία: Οι στρατιώτες «έπεφταν» από τη ζέστη στη γιορτή της Βασίλισσας (Εικόνες+Βίντεο)

Έπεφταν σαν... μολυβένιοι οι στρατιώτες από την αφόρητη ζέστη!Πρωτοφανείς θερμοκρασίες για την εποχή καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στη Βρετανία, με την υγρασία να κυμαίνεται σε πολύ υχηλά επίπεδα και τη θερμοκρασία να υπερβαίνει τους 25 βαθμούς Κελσίου, αγγίζοντας σε ορισμένες περιοχές ακόμη και του 30 βαθμούς. Ως συνέπεια των παραπάνω ήταν το πρωτοφανές θέαμα των στρατιωτών της βρετανικής βασιλικής φρουράς κατά τη διάρκεια της Γιορτής της Βασίλισσας, οι οποίοι έπεφταν σαν... μολυβένιοι, καθώς έχαναν τις αισθήσεις τους εξαιτίας της πολύωρης ορθοστασίας, της βαριάς στολής και της αφόρητης ζέστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον πέντε στρατιώτες της βασιλικής φρουράς αποδείχθηκαν... μολυβένιοι και λιποθύμησαν. Επισήμως, ο εκπρόσωπος του Παλατιού δεν επιβεβαίωσε τον συγκεκριμένο αριθμό, δήλωσε ωστόσο ότι ένας αριθμός στρατιωτών όντως έχασε τις αισθήσεις τους, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου και είναι 91 ετών. Γιορτάζει τα γενέθλιά της δύο φορές κάθε χρόνο. Τη μία στην πραγματική ημερομηνία της γενέθλιας μέρας της και τη δεύτερη σε ημερομηνία που ορίζεται για τις ανάγκες του κοινού και είθισται να είναι ένα Σάββατο μέσα στον Ιούνιο.

Αυτή τη φορά, η ορισθείσα ημερομηνία για τη Γιορτή της Βασίλισσας συνέπεσε με ακραίες καιρικές συνθήκες και αφόρητη ζέστη, σε συνδυασμό με τα πολύ υψη

Tags :


Αφήστε το σχόλιό σας

Βρετανία: Οι στρατιώτες «έπεφταν» από τη ζέστη στη γιορτή της Βασίλισσας (Εικόνες+Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.