Χανιά: Εβαλαν πρόστιμο σε σουβλατζίδικο πάνω από 6 εκατ. ευρώ (Εικόνα) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Χανιά: Εβαλαν πρόστιμο σε σουβλατζίδικο πάνω από 6 εκατ. ευρώ (Εικόνα)
Με πολύ βαρύ τίμημα φαίνεται πως θα το πληρώσει επιχειρηματίας στην Κρήτη ο οποίος δεν είχε εκδώσει όπως διαπιστώθηκε έπειτα από έλεγχο της αρμόδιας αρχής λιανικές αποδείξεις στο κατάστημά του.


Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το zarpanews.gr η Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων στη συγκεκριμένη επιχείρηση των Χανίων επέβαλλε πρόστιμο ύψους 6.367.600 ευρώ.

Επειτα από συγκεκριμένους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει τουλάχιστον 15.919 αποδείξεις, με τους υπολογισμούς να καθορίζουν την καθαρή αξία στα 70.743,34 ευρώ και το ΦΠΑ στα 15.141,56 ευρώ, σύνολο δηλαδή, 85.884,90 ευρώ.Παράλληλα οι αρμόδιες αρχές αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε υποπέσει ακόμη δύο φορές σε παρόμοιες παραβάσεις, καταλήγοντας σε ένα πρώτο πρόστιμο στο ποσό των 6.367.600 ευρώ

Να σημειωθεί, πως το συγκεκριμένο δεν είναι το οριστικό πρόστιμο αφού ο φορολογούμενος μπορεί να καταθέσει παραστατικά ως δικαιολογητικά καθώς και να επιδείξει συμμόρφωση, ως προς τις υποδείξεις των ελεγκτικών μηχανισμών και έτσι να υπάρξει μείωση του προστίμου.

Πηγή: zarpanews.grΑφήστε το σχόλιό σας

Χανιά: Εβαλαν πρόστιμο σε σουβλατζίδικο πάνω από 6 εκατ. ευρώ (Εικόνα) Reviewed by Giorgos on Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.