Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητα - Μια διάκριση για τη Δράμα - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητα - Μια διάκριση για τη Δράμα
Μια σημαντική και σπουδαία διάκριση για τον Δήμο Δράμας αποτελεί η επιλογή της Δράμας από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ως το Κέντρο Δράσεων για την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2017.Η επιλογή αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι η Δράμα κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση σε όλη την Ελλάδα στην περσυνή διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2016.

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: «Η δημοτική μας αρχή για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνει ότι μπορεί και βάζει τη Δράμα στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Είμαστε υπερήφανοι γιατί η ακριτική μας περιοχή ανάμεσα σε όλους τους δήμους της Ελλάδας είναι το Κέντρο για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας το 2017. 

Το γεγονός αυτό οφείλεται στην ενότητα όλων και στην αγάπη μας για τη Δράμα. Ο στόχος μας παραμένει να είναι η ανάπτυξη και φυσικά σκοπεύουμε να διατηρήσουμε αυτή τη πρωτιά που ανήκει σε όλους τους Δραμινούς. 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν γι’ αυτήν τη διάκριση και τονίζω ότι οι προσπάθειές μας δικαιώνονται. 

Η Δράμα μπορεί και πρέπει να είναι μπροστά». 

Από το Γραφείο Τύπου


Αφήστε το σχόλιό σας

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητα - Μια διάκριση για τη Δράμα Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.