Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα "Επίσπευση Υλοποίησης ΠΕΣΔΑ ΑΜΘ" - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα "Επίσπευση Υλοποίησης ΠΕΣΔΑ ΑΜΘ"Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 06-07-2017 στην Καβάλα, η ημερίδα με θέμα ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΣΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σωκράτης Φάμελος, ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Ευάγγελος Καπετάνιος, στελέχη των Υπουργείων Οικονομίας και Επικρατείας, κυβερνητικοί βουλευτές, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, κ. Ιωάννης Σάββας, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας, κ. Χρήστος Μέτιος, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ και Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δήμαρχοι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αντιδήμαρχοι και στελέχη των Υπηρεσιών Καθαριότητας καθώς και των Τεχνικών Υπηρεσιών, στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της Περιφέρειας. Την ημερίδα προέδρευσε η Δήμαρχος Καβάλας, κα Δήμητρα Τσανάκα.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της ημερίδας, πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις σχετικά με την υλοποίηση του ΠΕΣΔΑ ΑΜΘ, καθώς και παρουσίαση του Περιφερειακού Προγράμματος.

Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας, έγιναν εξειδικευμένες συζητήσεις μεταξύ των στελεχών των Υπουργείων, της ΔΙΑΑΜΑΘ και των Δήμων.

Κατά τη διάρκεια των εξειδικευμένων συζητήσεων, τέθηκαν, συζητήθηκαν και καταγράφηκαν σοβαρά προβλήματα που εντοπίστηκαν από τους εμπλεκόμενους και πρέπει να ξεπεραστούν προκειμένου να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς η υλοποίηση τόσο των Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης Αποβλήτων των Δήμων όσο και των υπερτοπικών έργων διαχείρισης με τα οποία ασχολείται η ΔΙΑΑΜΑΘ, ως ο Περιφερειακός Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Ο Δήμαρχος Δράμας και Πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της ημερίδας και ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Ευάγγελο Καπετάνιο, για τη διοργάνωσή της, τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σωκράτη Φάμελο, για την ουσιαστική του συμμετοχή, καθώς και τη Δήμαρχο Καβάλας, κα Δήμητρα Τσανάκα για τη φιλοξενία στην πόλη της Καβάλας.Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Αφήστε το σχόλιό σας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα "Επίσπευση Υλοποίησης ΠΕΣΔΑ ΑΜΘ" Reviewed by Proklitikos on Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.