ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Άνδρας μεθυσμένος και γεμάτος αίματα ουρλιάζει σε αεροπλάνο από το φόβο του! (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Άνδρας μεθυσμένος και γεμάτος αίματα ουρλιάζει σε αεροπλάνο από το φόβο του! (Βίντεο)Χρειάστηκε η επέμβαση των συνεπιβατών του για να αναχαιτιστεί ο πανικός που κυρίευσε επιβάτη αεροπλάνου κατά τη διάρκεια πτήσης.Η πρώτη φορά σε αεροπλάνο δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε δραματική εμπειρία για κάποιον που αγχώνεται στην ιδέα ή δεν νιώθει εξοικειωμένος με την αίσθηση και το περιβάλλον. Για τον Ρώσο πρωταγωνιστή του βίντεο, όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω!
Ενώ είχε, για απροσδιόριστο λόγο, πάνω του αίματα, ο άνδρας, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν την πτήση, άρχισε να φωνάζει, να κλαίει και να κινείται, κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Ρωσία προς την Αντάλια της Τουρκίας. Μάλιστα, μαζί του ταξίδευαν και η γυναίκα του με τα δυο τους παιδιά, που όμως δεν μπορούσαν να τον ελέγξουν.

Το ρόλο αυτό ανέλαβαν οι συνεπιβάτες του, που τον έδεσαν χειροπόδαρα στο κάθισμά του, ενώ αυτός συνέχισε να χτυπιέται.
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Αφήστε το σχόλιό σας

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Άνδρας μεθυσμένος και γεμάτος αίματα ουρλιάζει σε αεροπλάνο από το φόβο του! (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.