Άνθρωποι που πήγαν το παιχνίδι «το πάτωμα είναι λάβα» σε άλλο επίπεδο (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Άνθρωποι που πήγαν το παιχνίδι «το πάτωμα είναι λάβα» σε άλλο επίπεδο (Βίντεο)Όλοι ξέρουμε και έχουμε παίξει το παιχνίδι «το πάτωμα είναι λάβα». Αν δεν καταλάβατε για ποιο παιχνίδι μιλάμε, μάλλον θα οφείλεται στο ότι κυκλοφορεί με διάφορες ονομασίες και παραλλαγές.


Με λίγα λόγια, είναι το παιχνίδι κατά το οποίο οι παίκτες δεν πρέπει με τίποτα να αγγίξουν το πάτωμα, καθώς… είναι λάβα (όπως δηλώνει και το όνομά του). Οπότε, για να αποφύγουν το πάτωμα, πηδούν από έπιπλο σε έπιπλο, σκαρφαλώνουν σε τοίχους, κλπ.

Εμείς το παίζαμε όταν ήμασταν παιδιά, οπότε δε μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά κόλπα, όμως οι άνθρωποι στο παρακάτω βίντεο έχουν πάει το παιχνίδι αυτό σε ένα άλλο επίπεδο. Έκαναν πολλή προπόνηση και μπορούμε άνετα να τους αποκαλέσουμε «πρωταθλητές»!

Δείτε τους, στο βίντεο που ακολουθεί.


Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
Αφήστε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε μας στο facebook:
Άνθρωποι που πήγαν το παιχνίδι «το πάτωμα είναι λάβα» σε άλλο επίπεδο (Βίντεο) Reviewed by Giorgos on Σάββατο, Ιουλίου 15, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.