Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που ένας άντρας αποφασίζει να παντρευτεί - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που ένας άντρας αποφασίζει να παντρευτεί
Και το σ∈ξ δεν είναι μέσα σε αυτούς.

Μπορεί να είστε απίστευτα σέξι και πολύ καλές στο κρεβάτι. Μπορεί να κάνετε μαζί του από το πρωί μέχρι το βράδυ σ∈ξ. Ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για να σας παντρευτεί. Στην πραγματικότητα το σ∈ξ δεν είναι καν πρώτο στη λίστα ενός άντρα όταν αρχίσει να σκέφτεται το γάμο. Οι λόγοι που οι άντρες παντρεύονται τις γυναίκες είναι έξω από την κρεβατοκάμαρα.
Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει ένας άντρας πριν κάνει πρόταση γάμου σε μια γυναίκα είναι η καθαριότητα. Βέβαια αυτό έχει βαθύτερο νόημα, αφού μια γυναίκα που κρατάει το σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο, φροντίζει περισσότερο το σύντροφο της. Το δεύτερο πράγμα που κοιτάει είναι η αν υπάρχει εμπιστοσύνη. Για εκείνον είναι πολύ σημαντικό να τον εμπιστεύεστε αλλά και να πιστεύετε στις δυνατότητες του. Όλοι οι άντρες θέλουν να νιώθουν ότι τους θαυμάζετε αλλά και ότι στηρίζεστε πάνω τους
Και το τελευταία αλλά όχι ασήμαντο πράγμα που παρατηρεί ένας άντρας σε μια γυναίκα πριν την παντρευτεί, είναι αν θα γίνει η ζωή του καλύτερη μαζί της. Είναι πολύ σημαντικό η γυναίκα να είναι υποστηρικτική και να δημιουργεί το συναίσθημα της ηρεμίας στο σύντροφό της.
Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει και η χημεία μεταξύ των δυο ανθρώπων, απλά από μόνη της δεν αρκεί. Επίσης υπάρχουν και πολλοί άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την απόφαση ενός άντρα να παντρευτεί, όπως αν είναι χωρισμένος, αν έχει ήδη παιδιά, και γενικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.


Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που ένας άντρας αποφασίζει να παντρευτεί Reviewed by Giorgos on Κυριακή, Ιουλίου 02, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.