Έστειλε φωτογραφίες του βρόμικου σπιτιού σε διαγωνισμό και κέρδισε (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Έστειλε φωτογραφίες του βρόμικου σπιτιού σε διαγωνισμό και κέρδισε (Εικόνες)

Έναν χρόνο είχαν να καθαρίσουν η 19χρονη Μπρίτανι και οι συγκάτοικοί της

Τα φοιτητικά σπίτια δεν φημίζονται για την καθαριότητά τους. Με κάποιες εξαιρέσεις φυσικά, αλλά μπορούμε να πούμε με μία σχετική βεβαιότητα ότι το καθάρισμα του σπιτιού δεν είναι στις πρώτες προτεραιότητες ενός σπουδαστή.

Μία επίσκεψη από τους γονείς μπορεί να αποβεί σωτήρια για την καθαριότητα του σπιτιού. Αυτό ωστόσο δεν συνέβη σε μία 19χρονη φοιτήτρια στο Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία μαζί με τους συγκατοίκους της είχαν αφήσει το σπίτι τους ακαθάριστο για έναν ολόκληρο χρόνο!

Η Μπρίτανι Κούπερ έλαβε την -αμφιλεγόμενη- τιμή να ονομάσουν το σπίτι της το πιο βρόμικο στη χώρα, αφού αυτός που παρότρυνε τη 19χρονη να λάβει μέρος στο διαγωνισμό για το πιο βρόμικο σπίτι, ήταν ο πατέρας της. Της είπε για πλάκα να στείλει φωτογραφίες από το φοιτητικό σπίτι και εκείνη το έκανε. Και τελικά δεν έχασε...
Αφήστε το σχόλιό σας

Έστειλε φωτογραφίες του βρόμικου σπιτιού σε διαγωνισμό και κέρδισε (Εικόνες) Reviewed by Proklitikos on Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.