Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 16/7 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 16/7
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει πανέτοιμο/η για να ανταποκριθείς σε ποικίλες προκλήσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο τονίζει την ανάγκη σου να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στο σπίτι σου, ξεκινώντας από το «κλασικό» νοικοκυριό και φτάνοντας μέχρι την τεχνική υποστήριξη ή τον εξοπλισμό, που θα μπορούσε να σου διευκολύνει τις κινήσεις. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να προβείς σε ανάλογες ενέργειες και στη δουλειά σου, όπου φαίνεται να απαιτείται η συνδρομή ειδικευμένου προσωπικού.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα τουλάχιστον συμπαθή κι αν έχεις κατά νου κάτι περισσότερο, ο δρόμος είναι ανοικτός. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα ήταν καλό να επικεντρωθείς στο τι μπορεί να προσφέρει ο ένας στον άλλον, μέσα από αμοιβαίες εξυπηρετήσεις.
ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Σήμερα αναμένεται να σου δοθούν πολλές αφορμές για να μάθεις περισσότερα γύρω από τη λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων που έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητα αλλά και τη δουλειά σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Καρκίνο ίσως συμβάλλει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή την αξιοποίηση του διαδικτύου είτε για να αποκτήσεις κάποιες ειδικές γνώσεις είτε για να κλείσεις μια συμφωνία εξ αποστάσεως. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να αναδείξει θέματα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή σου.

Ερωτικά

Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο, αλλά αν προσπαθήσεις να βγάλεις μια άκρη είναι απίθανο να τα καταφέρεις στην παρούσα φάση. Ίσως η απομάκρυνσή σου και η αποστασιοποίησή σου από αυτές τις διαδικασίες να είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση σε αυτήν τη φάση.
ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ιεραρχήσεις τα έξοδά σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σχετίζονται με την κάλυψη καθημερινών αναγκών αλλά και με την υγεία σου. Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο, μέσω ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη των δυνατοτήτων σου και την συνειδητοποίηση του πολύτιμου ρόλου σου σε μια συλλογική προσπάθεια, αρκεί να φανείς λίγο πιο τολμηρός/η!

Ερωτικά

Η γοητεία σου κορυφώνεται και οι προτάσεις «πέφτουν βροχή», αλλά αν θες να αποφύγεις παγίδες και λάθη, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε υποσχέσεις ή συμπεριφορές, που δείχνουν μεν «θεϊκές» αλλά δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό σε θέλει στις «επάλξεις», ωστόσο πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν θα έχουν καλύτερη εξέλιξη από την στιγμή που θα αποφασίσεις να ζητήσεις την γνώμη κάποιων ειδικών. Ίσως μάλιστα να μην μπορέσεις και να πράξεις διαφορετικά, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να συσσωρευτούν τεχνικές αναγκαιότητες που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνος σου. Επιπλέον, καλείσαι να διευθετήσεις τις εργασιακές σχέσεις σου, μένοντας μακριά από συναισθηματισμούς, που σε αυτήν την φάση δεν ωφελούν.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να σου «ανοίξει την όρεξη» για κάτι περισσότερο από μια κοινωνική συναναστροφή, ίσως όμως τελικά να νιώσεις άβολα από την απόρριψη ενός προσώπου που εσύ μεν επέλεξες αλλά δεν... αρέσει στα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σου!
ΛΕΩΝ


Γενικά

Οι ουρανοί «απαιτούν» να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην εργασία σου κι ίσως τελικά οι κατάλληλες λύσεις να έρθουν κυρίως μέσω της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην εξομάλυνση ενός θέματος υγείας, ύστερα από μια αγωγή ή μια χρήσιμη συμβουλή που θα λάβεις. Επιπλέον, ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με ιατρούς ή θεραπευτές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά

Στην παρούσα φάση είναι προτιμότερο να αφήσεις να εννοούνται πράγματα, χωρίς όμως να υλοποιήσεις τις «υποσχέσεις» σου. Πρόσεξε βέβαια μην «την πατήσεις» με ανάλογο τρόπο μπροστά σε κάποιον/α, που ξέρει να «παίζει» με το μυστήριο εξ ίσου καλά!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Οι συνθήκες ευνοούν κοινωνικές συναθροίσεις και συζητήσεις με φίλους/ες, που φαίνεται ότι μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση μιας υπόθεσης που σε απασχολεί, παρέχοντας τις κατάλληλες συμβουλές αλλά και την τεχνογνωσία που χρειάζεσαι. Ανάλογες βοήθειες ίσως λάβεις και από έναν συλλογικό φορέα που ειδικεύεται στο πρόβλημά σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Κριό σου συνιστά να είσαι πιο προσεκτικός/η στον χειρισμό των οικονομικών υποθέσεών σου, αφού δεν θέλει και πολύ να γίνει η «ζημιά»!

Ερωτικά

Έχεις τον τρόπο να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, προσελκύοντας πλήθος... θαυμαστών ή θαυμαστριών, ακόμη όμως κι αν δεν δώσεις τόση σημασία στην εξωτερική εμφάνισή σου, θα έχεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν, αφού η εσωτερική λάμψη σου είναι που «μετράει».
ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να βάλεις μια τάξη στην δουλειά σου, μοιράζοντας αν χρειαστεί αρμοδιότητες στους κατάλληλους αποδέκτες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια σειρά από πρακτικά θέματα, είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι, ώστε να σταματήσει κάθε... μουρμούρα! Κι αν δεν έχεις εξοικειωθεί ακόμη με τα καλά και τις δυνατότητες της τεχνολογίας, μάλλον ήρθε η στιγμή να το πράξεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί νέα δεδομένα -κι ίσως μια αναστάτωση- στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Ερωτικά

Η ανάγκη σου για κάποιες πρακτικές λύσεις «εδώ και τώρα» θα προσελκύσει ένα πρόσωπο με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνέχεια. Φαίνεται, ωστόσο, να μην υπάρχει μια συναισθηματική επαφή, αλλά κυρίως όσα υπαγορεύονται από το κοινό συμφέρον!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Σήμερα φαίνεται πως θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το πρακτικό πνεύμα σου αλλά και κάποιες ειδικές γνώσεις που αν βέβαια δεν τις έχεις θα πρέπει να τις αποκτήσεις! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην συλλογή πληροφοριών που σχετίζονται κυρίως με την δουλειά σου αλλά και να σου δώσει την αφορμή για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σου φέρει μια περαστική αδιαθεσία, που όμως θα επιδεινωθεί, αν εσύ επιμείνεις να πηγαίνεις κόντρα στην φυσική σου κατάσταση.

Ερωτικά

Ίσως λάβεις μια υπόσχεση που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις ή δεις «ξεκάθαρα» τα σημάδια μιας εύνοιας από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πρόσεξε όμως μήπως τελικά ξοδέψεις χρήματα και συναισθήματα για μια μάλλον απατηλή υπόθεση, που θα σου «γυρίσει» μπούμερανγκ!
ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό σου συνιστά να «μην παίζεις με την φωτιά» μεταφορικά και κυριολεκτικά, παράλληλα όμως μπορεί να σου δώσει την προωθητική δύναμη για να πετύχεις μια μεγάλη επίδοση ή έναν μοναδικό «άθλο»! Σε κάθε περίπτωση, πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα διαχειριστείς τα πράγματα αλλά και από τις ειδικές γνώσεις που διαθέτεις πάνω στο αντικείμενό σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου αλλά και να καλύψεις πρακτικές ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά

Μάλλον έχεις μεγάλη «ζήτηση», αφού η Αφροδίτη απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε «ενδιαφέροντα» πρόσωπα, πιστοποιώντας ότι... δεν είσαι μόνος/η σε αυτό το σύμπαν! Αν όμως στοχεύεις σε μια μόνιμη σχέση, τότε θα πρέπει να αναδείξεις και τα πιο πρακτικά στοιχεία σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις συμμάχους, που θα συμβάλλουν στην εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι σε αυτήν την φάση το «κλειδί» της επιτυχίας σου δεν το κρατούν μόνον ισχυροί και «μεγαλοσχήμονες» αλλά κυρίως κάποια μεσαία στελέχη ή υπάλληλοι με ειδικές γνώσεις και... φιλότιμο! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σου συνιστά να εκτονώσεις το περίσσευμα της ενέργειάς σου με γυμναστική ή «εργασιοθεραπεία» στο σπίτι.

Ερωτικά

Ένα φλερτ στη δουλειά σου ή κατά τη διάρκεια μιας απαραίτητης εργασίας μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα, αλλά αν τρέφεις υψηλές προσδοκίες, καλό είναι να μην προχωρήσεις περισσότερο, αφού αυτά που θα δεις ή θα βιώσεις δε θα είναι τα αναμενόμενα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Οι προτεραιότητες της ημέρας είναι κυρίως επαγγελματικές και θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μιας σειρά από πρακτικά ζητήματα, που μπορεί να αφορούν είτε στις εργασιακές σχέσεις σου είτε στην προμήθεια εξοπλισμού. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Καρκίνο ίσως σε ωθήσει να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γενικότερα να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία σου, κάτω από την επίβλεψη ενός ειδικού.
Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό θα σε «βομβαρδίσει» με πληροφορίες που είναι εύκολο να σε... αποπροσανατολίσουν!

Ερωτικά

Παρά τις όποιες εντάσεις εμφανίζονται σε άλλους τομείς της ζωής σου, εδώ έχεις το πλεονέκτημα και μάλιστα θα εξακολουθήσεις να το έχεις για αρκετό καιρό ακόμη. Κι από την στιγμή που όλα θα γίνουν όπως θες, δεν χρειάζεται ούτε να αγχώνεσαι, ούτε να βιάζεσαι.
ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς σε όσους ή όσες κινούνται στο ίδιο «μήκος κύματος» με σένα και να μη χάσεις τον χρόνο σου σε αντιδικίες που δεν οδηγούν πουθενά. Επιπλέον, φρόντισε να οργανώσεις τις δραστηριότητές σου, ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ίσως μάλιστα η πολιτική του «παίζω και μαθαίνω» να είναι η πλέον ενδεδειγμένη για την περίπτωσή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να πάρεις ένα οικονομικό ρίσκο, τελικά όμως μπορεί να δικαιωθείς, αποκομίζοντας ένα σημαντικό κέρδος

Ερωτικά

Ο παρορμητισμός σου εντείνεται και δεν θέλεις και πολύ να κάνεις κάποια «κουτουράδα» για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις! Ό,τι κι αν νομίζεις αρχικά, το είδος των ατόμων που έλκεις και σε έλκουν δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σου.


Γιάννης Ριζόπουλος
astrology,grTags :

Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 16/7 Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Ιουλίου 16, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.