Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 2/7 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 2/7
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων, είτε στον επαγγελματικό είτε στον οικογενειακό τομέα, ίσως μάλιστα σου αποκαλύψει με... εμφατικό τρόπο κι ένα έντονο παρασκήνιο σε βάρος σου ή κάποιες «βρωμιές» που θα σε αφήσουν άφωνο/η! Αλλά, σε κάθε περίπτωση, αν διαπιστώσεις ότι «δεν πάει άλλο», μην επιχειρήσεις να διορθώσεις μια κατάσταση που έτσι κι αλλιώς δεν οδηγεί πουθενά. Αντίθετα, εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να γκρεμίσεις τον παλιό σου κόσμο, κάνοντας μια νέα αρχή.

Ερωτικά

Οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις «δίνουν και παίρνουν», χωρίς να μπορείς να καταλήξεις ακόμη σε μια «ασφαλή» θέση. Κι από την στιγμή που το «αύριο» εξακολουθεί να είναι αβέβαιο δεν έχεις παρά να ζήσεις το «σήμερα», με όλη σου την ψυχή, όχι όμως με αγνώστους!
ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Φαίνεται ότι πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα προβλήματα ενός κοντινού σου προσώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε θέλει πιο υποψιασμένο/η σε σχέση με «στημένες» καταστάσεις ή υπονομευτικές πρακτικές στο περιβάλλον σου, αλλά και για ένα νομικό ζήτημα. Παράλληλα όμως, ευνοεί την έρευνα σε όλα τα επίπεδα, ίσως μάλιστα πέρα από τις καθαρά επιμορφωτικές δραστηριότητές σου, να «ξεσκεπάσεις» τελικά ένα κύκλωμα που εκμεταλλεύεται τους άλλους.

Ερωτικά

Οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη κι αν έχεις την διάθεση για μια «σοφτ» περιπέτεια, το σύμπαν θα σου προσφέρει απλόχερα μια τέτοια ευκαιρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις την πρωτοκαθεδρία, διασφαλίζοντας τα δικαιώματά σου!
ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στον οικονομικό τομέα και την κάλυψη των αναγκών σου, πολύ περισσότερο που τα κεκτημένα σου γίνονται στόχος «σκοτεινών δυνάμεων». Καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις να δεσμευτείς με υποχρεώσεις, στις οποίες θα είναι δύσκολο -αν όχι αδύνατον- να ανταποκριθείς μελλοντικά. Αν πάλι πάθεις κάποιου είδους «ανεπανόρθωτη ζημιά», άφησε πίσω σου το παρελθόν και «φύγε προς τα εμπρός», ανοίγοντας έναν νέο κύκλο.

Ερωτικά

Βρίσκεσαι σε γόνιμη φάση αλλά οι επιτυχίες σου μπορεί να κάνουν κάποιον/α να ζηλέψει και να σου δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Φρόντισε τουλάχιστον να μην αποκαλύπτεις όλες τις λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής, ακόμη και σε άτομα «υπεράνω υποψίας».
ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως πρέπει να προετοιμαστείς για γενναίες αποφάσεις. Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση, μη βιαστείς να την αποδεχθείς, πριν διερευνήσεις προσεκτικά τι μπορεί να κρύβει από πίσω της, αφού σήμερα «έλκεις» άτομα που είτε δεν έχουν καθαρές προθέσεις είτε προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν. Παράλληλα, καλείσαι να παίξεις δυνατή άμυνα απέναντι σε μια αυτοκαταστροφική διάθεση ή μια αίσθηση ματαιότητας, που απειλεί να σε κυριεύσει.

Ερωτικά

Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η απόφαση που θα πάρεις μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον και την συναισθηματική αναγέννησή σου. Να θυμάσαι όμως ότι δεν θα πας πουθενά, αν πρώτα δεν επιλύσεις οριστικά τις εκκρεμότητές σου με το παρελθόν.
ΛΕΩΝ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σου δίνει την ευκαιρία να ψάξεις και να βρεις τι κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις, αφού φαίνεται ότι κάποιος/α σε κατασκοπεύει, ώστε να χειραγωγήσει τα πράγματα επ’ ωφελεία του/της. Έχεις όμως κι εσύ τις «άκρες» και τους πληροφοριοδότες σου, που καλό είναι να χρησιμοποιήσεις, έστω και σαν «ασπίδα προστασίας». Επιπλέον, καλείσαι να προβείς σε μια ριζική ανανέωση του εξοπλισμού σου. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση σε σχέση με την υγεία ή τη διατροφή σου.

Ερωτικά

Μπορεί να θέλεις να πιστεύεις ότι έχεις κατασταλάξει σε αυτό που θέλεις, η ίδια η ζωή όμως θα σε υποβάλλει σε... πονηρές δοκιμασίες, ώστε «να πιστοποιήσεις του λόγου το αληθές». Αν πάντως είσαι μόνος/η θα μπορέσεις να κινηθείς πιο ελεύθερα αλλά και κρυφά!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους «κολλητούς» σου, που, θεωρώντας ότι απομακρύνεσαι από την επιρροή τους, ίσως να σου προκαλέσουν προβλήματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν υπόγειες «τριβές» και σχόλια, αλλά σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι τα όσα λέγονται δεν υπαγορεύονται από αγαθές προθέσεις. Παράλληλα, μπορεί να προκύψει κάτι δυσάρεστο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Ερωτικά

Η ανάμιξή σου σε υποθέσεις άλλων και ιδίως φίλων σου, μπορεί να σε κρατήσει... επαρκώς απασχολημένο/η αλλά η κατάσταση είναι τόσο μπερδεμένη και με κρυφές παραμέτρους που δεν είναι διόλου απίθανο κάποια στιγμή να γίνεις κι εσύ μέρος του προβλήματος!
ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα, όπου ίσως χρειαστεί να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Όσον αφορά δε στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, πρόσεξε μήπως άθελά σου βρεθείς σε πεδίο σύγκρουσης μεγάλων και αδίστακτων συμφερόντων ή γίνεις μέρος μιας «ύποπτης» συναλλαγής. Παράλληλα βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις κάτι πολύτιμο στον χώρο σου αλλά και να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα όσων δεν χρειάζεσαι πια.

Ερωτικά

Φαίνεται ότι ο άνθρωπός σου αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα κι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται την συμπαράσταση σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι δίπλα του και να τον εμψυχώσεις, ακόμη κι αν δεν θελήσει να σου εκμυστηρευτεί τι τον βασανίζει, όσο σοβαρό κι αν είναι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που γνωρίζουν πολλά και μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου, παρέχοντάς σου πολύτιμες πληροφορίες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια, την ίδια στιγμή ωστόσο στην καθημερινότητά σου «κινδυνεύεις» να αναλωθείς σε κακεντρεχή σχόλια γι’ αυτό κράτα μακριά τους «καλοθελητές». Παράλληλα, φαίνεται πως ένα κοντινό σου πρόσωπο περνάει δύσκολα.

Ερωτικά

Σήμερα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα να εκμεταλλευτείς την διορατικότητά σου. Όση όμως εμπιστοσύνη έχεις στη δική σου κρίση, άλλες τόσες επιφυλάξεις θα πρέπει να έχεις για όλα εκείνα που σου «ψιθυρίζουν».
ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί να κερδίσεις περισσότερα, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια σχετική πρόταση, αν όμως μπλέξεις σε κυκλώματα θα βρεις τελικά τον... μπελά σου! Φρόντισε λοιπόν, ώστε η πολλά υποσχόμενη αναβάθμισή σου να μην έχει ένα βαρύ τίμημα ως προς τις ελευθερίες σου. Αν πάντως είσαι... απλά τυχερός/η, τότε θα ωφεληθείς από μια ζημιά ή απώλεια τρίτου. Παράλληλα, μπορεί να ανακαλύψεις κάτι κρυμμένο, που στην χειρότερη περίπτωση δεν θα έχει μεν υλική αξία αλλά θα σε διαφωτίσει πλήρως για τα τεκταινόμενα.

Ερωτικά

Σε αυτήν την φάση, μάλλον έχεις την τάση να ελέγξεις τα πράγματα τόσο πολύ, ώστε δεν αφήνεις περιθώριο για οτιδήποτε αντιβαίνει στα σχέδια ή τις αρχές σου. Όλη αυτή η «δυσκαμψία» όμως, δεν σε βοηθά να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, «κόβοντας μαχαίρι» όλα αυτά που σε «δηλητηριάζουν». Ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις την «μεγάλη απόφαση», αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη σου, είτε αφορούν στην δουλειά σου είτε στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε ωστόσο να αποστασιοποιηθείς από την «βρωμιά», αφού αν αρχίσεις να τα βλέπεις όλα «μαύρα», υπάρχει ο κίνδυνος να παραιτηθείς από μια σημαντική προσπάθεια λίγο πριν την ολοκλήρωσή της.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και περιμένεις τα πράγματα να έχουν μια «φυσιολογική» εξέλιξη, μάλλον θα... απογοητευτείς! Αντίθετα, η μοναχικότητα σε «συμφέρει», αφού απροσδόκητα περιστατικά και ποικίλες προκλήσεις θα κάνουν τη ζωή σου πολύ πιο συναρπαστική και περιπετειώδη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να φροντίσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή τη διατροφή σου, προλαβαίνοντας ενδεχομένως μια δυσάρεστη εξέλιξη. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου. Επιπλέον, στα εργασιακά σου φαίνεται πως κάποιος/α έχει αποφασίσει για σένα, χωρίς εσένα και μάλλον θα κληθείς να τοποθετηθείς απέναντι σε «τετελεσμένα». Από την άλλη πλευρά, μπορείς να βοηθήσεις κρυφά ένα άτομο που κρίνεις πως αξίζει πολύ περισσότερο από όσο αξιολογείται η προσφορά του.

Ερωτικά

Μπορεί να στενοχωρηθείς από σχόλια και κριτικές, είτε για το άτομο σου είτε για την σχέση σου αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι με «κατ’ επάγγελμα» συκοφάντες. Απλά, κατάγραψέ τους για να τους έχεις στα... υπόψιν!
ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα πιθανόν να σε φέρει σε επαφή με «κάθε καρυδιάς καρύδι» και καλό είναι να διακρίνεις άμεσα τους «διαπλεκόμενους» με κυκλώματα. Μπορεί βέβαια να επωφεληθείς κι εσύ από μυστικές διεργασίες να θυμάσαι όμως ότι το κολύμπι σε «άγνωστα νερά» έχει και τους κινδύνους του! Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο «αθώα», όσο φαίνονται. Παράλληλα ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα πρόσωπο που αγαπάς κι εκτιμάς.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τους όρους του «παιχνιδιού» και να σε βάλει στον πειρασμό να κάνεις σχέδια που μέχρι χθες φάνταζαν απίθανα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μια ανάλογη «εμπλοκή» θα περιπλέξει την κατάσταση.


Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.grTags :
Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 2/7 Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Ιουλίου 02, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.