Η «πονηρή» απάτη με το sex toy για να κάνει σeξ με τη φίλη της… ως άντρας - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Η «πονηρή» απάτη με το sex toy για να κάνει σeξ με τη φίλη της… ως άντρας
Το ευρηματικό σχέδιο της κόστισε την ελευθερία τηςΜία… πικάντικη προσωπική ιστορία δύο νεαρών κοριτσιών ήρθε ξανά στη δημοσιότητα στη Μεγάλη Βρετανία μιας και δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό η εξαπάτηση της μίας από την άλλη, για ερωτικούς λόγους με πρακτικές που, όπως ανέφερε το δικαστήριο, θυμίζουν «αποπλάνηση υψηλού βαθμού».

Η 27χρονη Gayle Newland είχε δημιουργήσει μία διαδικτυακή ανδρική περσόνα μέσω της οποίας συνομιλούσε με τη γυναίκα που έκανε την αρχική καταγγελία στην αστυνομία, με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά. Για αρκετές μέρες το «ψηστήρι» της Newland ή καλύτερα του άνδρα, μισού Φιλιππινέζου, μισού Λατίνου ονόματι Kye Fortune προς τη νεαρή έπιασε και τελικά βρέθηκαν για να κάνουν σeξ.

Με κάποιους όρους όμως... Να έχει πάντα τα μάτια της δεμένα έτσι ώστε να μη βλέπει τι συμβαίνει γύρω της. Τότε η 27χρονη κατηγορούμενη έβαζε το sεx toy που είχε αγοράσει, το όποιο προσομοιάζει με ανδρικό πeος και προχωρούσαν στην πράξη. Αυτό συνέβη για πάνω από δέκα φορές σε ένα διάστημα αρκετών εβδομάδων μέχρι να αποκαλυφθεί η «πλεκτάνη» που είχε στήσει η Newland.

Η 27χρονη είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία της σeξουαλικής κακοποίησης και της απάτης και έκανε έφεση. Οι ένορκοι ωστόσο δεν πείστηκαν από τις αιτιάσεις των δικηγόρων της που στάθηκαν στη σeξουαλική ζωή του θύματος την περίοδο μετά την καταγγελία της.

Οι λεπτομέρειες πάντως που ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου έκαναν πολλούς να κοκκινίσουν μιας και η κατηγορούμενη επέμεινε πως η κοπέλα ήξερε πως έκανε σeξ με γυναίκα και πως αυτό ήταν το «βίτσιο» της. Η καταγγέλλουσα πάλι ανέφερε πως είχε ερωτευτεί τον Kye Fortune και πως συμφωνούσε σε όλα όσα της ζητούσε καθώς ήθελε να παντρευτούν. Ακόμα και αν αυτή η απαίτηση ήταν να έχει κλειστά τα μάτια της κατά τη διάρκεια του δείπνου τους ή όταν… έβλεπαν ταινία.
Tags :

Αφήστε το σχόλιό σας

Η «πονηρή» απάτη με το sex toy για να κάνει σeξ με τη φίλη της… ως άντρας Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Ιουλίου 10, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.