Καβάλα: 638.000 ευρώ εξοικονόμησε από καθαριότητα – σίτιση το Νοσοκομείο - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Καβάλα: 638.000 ευρώ εξοικονόμησε από καθαριότητα – σίτιση το ΝοσοκομείοΠοσό 638.000 ευρώ εξοικονόμησε σε ένα χρόνο το νοσοκομείο Καβάλας μετατρέποντας τις συμβάσεις με ιδιώτες σε ατομικές συμβάσεις με τους 100 εργαζόμενους σε καθαριότητα και εστίαση.


Με τις ατομικές συμβάσεις διπλασιάστηκαν οι αποδοχές των εργαζομένων, γίνονται κανονικά οι πληρωμές, τηρούνται οι άδειες και τα ρεπό. Άλλωστε οι εργαζόμενες στην καθαριότητα είχαν σοβαρά προβλήματα στην καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Με τα χρήματα που εξοικονομούνται η διοίκηση του νοσοκομείου εκτός από τις βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις που προτίθεται να κάνει, έχει λάβει μια γενναία απόφαση να προχωρήσει στην εγκατάσταση ενός κλίβανου για την καταστροφή των επικίνδυνων αποβλήτων του νοσοκομείου, η απομάκρυνση των οποίων κοστίζει ετησίως 150.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, με πολύ κατά αποτελέσματα εφαρμόζεται η ηλεκτρονική λίστα χειρουργείου στις κλινικές του Νοσοκομείου Καβάλας από τον Απρίλιο δίνοντας τη δυνατότητα τους ασθενείς να γνωρίζουν ακριβώς πότε θα χειρουργηθούν.

Τέλος, από την 1η Αυγούστου το νοσοκομείο της Καβάλας ξεκινά την πλήρη εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

ert.gr


Αφήστε το σχόλιό σας

Καβάλα: 638.000 ευρώ εξοικονόμησε από καθαριότητα – σίτιση το Νοσοκομείο Reviewed by Giorgos on Σάββατο, Ιουλίου 15, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.