Με ποιους τρόπους τα smartphones καταστρέφουν τη σχέση μας - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Με ποιους τρόπους τα smartphones καταστρέφουν τη σχέση μας
Πόσες φορές έχετε ξαπλώσει στο κρεβάτι με τον/την σύντροφό σας και αντί να επικοινωνήσετε – με κάθε πιθανό τρόπο – έχετε και οι δύο τα κινητά σας στα χέρια και απλά χαζεύετε στο facebook ή στο instagram;


Αν το παραπάνω είναι μια συνηθισμένη σκηνή όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά και όταν βγαίνετε έξω ή απλά συναντιέστε ο ένας στο σπίτι του άλλου, τότε μάλλον θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε μια λύση πριν η άσχημη αυτή συνήθεια δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σας.


Ιδού 6 τρόποι που το smartphone μπορεί να γίνει τροχοπέδη σε μια υγιή σχέση:
– Όταν αντί να μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο προτιμάτε να στείλετε μήνυμα στο Viber ή το Messenger, ακόμα και αν είναι στο… δίπλα δωμάτιο.
– Όταν ρωτάτε για το πώς ήταν η μέρα του/της, αλλά πριν απαντήσει έχετε αρχίσει να κοιτάτε το κινητό σας για νέα ποστ στο Facebook.
– Όταν σε κάθε προσωρινή διακοπή της κουβέντας βρίσκετε την ευκαιρία να κοιτάξετε το τηλέφωνό σας.
– Όταν περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς για να ποστάρετε στο Instagram το φαγητό που παραγγείλατε στο εστιατόριο.
– Όταν ξαπλώνετε στο κρεβάτι αλλά δεν κάνετε σεξ γιατί ο ένας από τους δύο – ή και οι δύο – ασχολείστε με το κινητό σας.
– Όταν ποστάρετε κάτι αστείο για τους followers σας χωρίς να σας ενδιαφέρει να το μοιραστείτε με τον/την σύντροφό σας όταν είστε μαζί.


Αφήστε το σχόλιό σας

Με ποιους τρόπους τα smartphones καταστρέφουν τη σχέση μας Reviewed by Giorgos on Κυριακή, Ιουλίου 02, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.