Με ποιους τρόπους τα smartphones καταστρέφουν τη σχέση μας - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Με ποιους τρόπους τα smartphones καταστρέφουν τη σχέση μαςΠόσες φορές έχετε ξαπλώσει στο κρεβάτι με τον/την σύντροφό σας και αντί να επικοινωνήσετε – με κάθε πιθανό τρόπο – έχετε και οι δύο τα κινητά σας στα χέρια και απλά χαζεύετε στο facebook ή στο instagram;


Αν το παραπάνω είναι μια συνηθισμένη σκηνή όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά και όταν βγαίνετε έξω ή απλά συναντιέστε ο ένας στο σπίτι του άλλου, τότε μάλλον θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε μια λύση πριν η άσχημη αυτή συνήθεια δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σας.


Ιδού 6 τρόποι που το smartphone μπορεί να γίνει τροχοπέδη σε μια υγιή σχέση:
– Όταν αντί να μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο προτιμάτε να στείλετε μήνυμα στο Viber ή το Messenger, ακόμα και αν είναι στο… δίπλα δωμάτιο.
– Όταν ρωτάτε για το πώς ήταν η μέρα του/της, αλλά πριν απαντήσει έχετε αρχίσει να κοιτάτε το κινητό σας για νέα ποστ στο Facebook.
– Όταν σε κάθε προσωρινή διακοπή της κουβέντας βρίσκετε την ευκαιρία να κοιτάξετε το τηλέφωνό σας.
– Όταν περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς για να ποστάρετε στο Instagram το φαγητό που παραγγείλατε στο εστιατόριο.
– Όταν ξαπλώνετε στο κρεβάτι αλλά δεν κάνετε σεξ γιατί ο ένας από τους δύο – ή και οι δύο – ασχολείστε με το κινητό σας.
– Όταν ποστάρετε κάτι αστείο για τους followers σας χωρίς να σας ενδιαφέρει να το μοιραστείτε με τον/την σύντροφό σας όταν είστε μαζί.
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Αφήστε το σχόλιό σας

Με ποιους τρόπους τα smartphones καταστρέφουν τη σχέση μας Reviewed by Giorgos on Κυριακή, Ιουλίου 02, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.