Προσλήψεις γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ.Παπανικολάου» - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Προσλήψεις γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ.Παπανικολάου»
Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» προκηρύσει την πλήρωση των παρακάτω επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. για το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ.Παπανικολάου»:

  • 1 ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ – Επιμελητή Β΄
  • 1 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ (για τη Μ.Ε.Θ.) – Επιμελητή Β΄
  • 1 ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ – Επιμελητή Β΄
  • 1 ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ – Επιμελητή Β΄ 
Οι ενδιαφερόμενοι για τις ανωτέρω θέσεις θα πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» Αίτηση−δήλωση με όλα τα δικαιολογητικά εις τριπλούν, μέσα σε προθεσμία είκοσι(20) ημερών που αρχίζει την 21/07/2017 και λήγει την 09/08/2017.
Αιτήσεις−δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας, δεν γίνονται δεκτές. Κάθε υποψήφιος μπορεί να διεκδικήσει και να κριθεί για περισσότερες της μιας θέσης αλλά για κάθε θέση πρέπει να υποβάλλει ξεχωριστή αίτηση−δήλωση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Αιτήσεις−δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισθείσα προθεσμία στη διεύθυνση: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», ΕΞΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΚ 57010 με την ένδειξη «Για την προκήρυξη θέσεων ιατρών Ε.Σ.Υ.»
Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς. Η προκήρυξη, το έντυπο της αίτησης δήλωσης καθώς και τα έντυπα των υπεύθυνων δηλώσεων που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι υποψήφιοι για θέση ειδικευμένου ιατρού κλάδου ΕΣΥ, βρίσκονται αναρτημένα στον ιστότοπο του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ.Παπανικολάου»: (www.gpapanikolaou.gr)
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν από το Τμήμα Προσωπικού του Νοσοκομείου (Ε. Λαζαρίδου τηλ: 2313307155).


Αφήστε το σχόλιό σας

Προσλήψεις γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ.Παπανικολάου» Reviewed by Giorgos on Τετάρτη, Ιουλίου 19, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.