Ρώτησε εργαζόμενους και έμαθε πως… 4 στους 10 αυνανίζονται στη δουλειά - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Ρώτησε εργαζόμενους και έμαθε πως… 4 στους 10 αυνανίζονται στη δουλειά
Η μίνι έρευνα δημοσιογράφου αμερικάνικου περιοδικού με τα εντυπωσιακά αποτελέσματαΈχουμε δει πολλές επιστημονικές έρευνες που αναλύουν ποιοι είναι οι στρεσογόνοι παράγοντες στην εργασία -εκτός από τη δουλειά την ίδια- αλλά και τους τρόπους που αυτό το στρες μπορεί να… εκτονωθεί. Μία από αυτές τις λύσεις που αναφέρονται όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό είναι ο αυνανισμός στο χώρο εργασίας.

Βέβαια από τη θεωρία μέχρι την πράξη, η απόσταση είναι μεγάλη. Ναι, είναι καλό λένε οι έρευνες αλλά πόσο εύκολο ή πιθανό είναι να βρεις το χώρο -ίσως και το χρόνο- για να αυνανιστείς στη δουλειά σου;

Ένας συντάκτης του γνωστού περιοδικού της Νέας Υόρκης, Time Out, αποφάσισε να γειώσει αυτή την αγχολυτική θεωρία ανάμεσα στους συναδέλφους του, διεξάγοντας μία μίνι έρευνα. Και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά καθώς, σύμφωνα με τις απαντήσεις τους, περίπου 4 στους 10 αυνανίζονται εν ώρα εργασίας ή στο χώρο της δουλειάς.

«Το κάνω περίπου μια φορά την εβδομάδα στην τουαλέτα του γυμναστηρίου της εταιρείας που δουλεύω. Είναι άνετα εκεί και έχει κεριά», ανέφερε ένας ερωτηθέντας.

Μία άλλη εργαζόμενη απάντησε πως «όταν πραγματικά νιώθω πολύ "φορτωμένη" στη δουλειά με βοηθάει να χαλαρώσω. Το ρεκόρ μου είναι 3 φορές σε μία μέρα», ενώ μία άλλη γυναίκα προσέθεσε πως «προσπάθησα να το κάνω μια φορά αλλά δεν τελείωσα. Είχα meeting»

Κάποιοι δήλωσαν ότι κάνουν και από βαρεμάρα ή γιατί χρησιμοποιούν dating και sεx apps όσο δουλεύουν, ενώ μια κυρία είπε ότι «απλά ερεθίζομαι πολύ εύκολα» ενώ οι περισσότεροι το κάνουν για να μειώσουν το στρες.Tags :

Αφήστε το σχόλιό σας

Ρώτησε εργαζόμενους και έμαθε πως… 4 στους 10 αυνανίζονται στη δουλειά Reviewed by Proklitikos on Τετάρτη, Ιουλίου 05, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.