Σε αυτές τις χώρες οι γυναίκες είναι περισσότερο ικανοποιημένες σeξουαλικά - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Σε αυτές τις χώρες οι γυναίκες είναι περισσότερο ικανοποιημένες σeξουαλικά



Η περιοχή που μένει κανείς φαίνεται να παίζει ρόλο στη… σεξουαλική του ικανοποίηση.


Τουλάχιστον το παραπάνω αφορά στις γυναίκες, όπως προκύπτει από πείραμα του dating site Victoria Milan, στο οποίο πήραν μέρος γυναίκες από 20 χώρες για να διαπιστωθεί πόσο χρόνο κατά μέσο όρο αφιερώνουν οι σύντροφοί τους στην ικανοποίησή τους.  

Η έρευνα, στην οποία πήραν μέρος 6117 γυναίκες, ανέδειξε πρώτη στη σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών τη Δανία, καθώς εκεί οι γυναίκες απολαμβάνουν κατά μέσο όρο 44 λεπτά αποκλειστικά αφιερωμένα σε εκείνες σε κάθε σεξουαλική επαφή. 

Ακολουθούν οι ΗΠΑ, όπου οι γυναίκες απολαμβάνουν 41 λεπτά κατά μέσο όρο την περιποίηση των παρτενέρ τους, ενώ έπεται η Φινλανδία με 39 λεπτά. 

Ο Καναδάς, επίσης, βρίσκεται στις πέντε καλύτερες χώρες, όπου οι σύντροφοι προσφέρουν ικανοποίηση στις γυναίκες για 37 λεπτά.

Τελευταία στη λίστα των χωρών αναφορικά με τη γυναικεία σεξουαλική ικανοποίηση βρίσκεται η Νότια Αφρική, καθώς εκεί οι παρτενέρ αφιερώνουν 15 λεπτά. Οι γυναίκες στο Βέλγιο απολαμβάνουν 21 λεπτά προσωπικής περιποίησης, ενώ στην Ισπανία, την Ολλανδία, την Ιταλία και τη Γαλλία 23 λεπτά.


Αφήστε το σχόλιό σας

Σε αυτές τις χώρες οι γυναίκες είναι περισσότερο ικανοποιημένες σeξουαλικά Reviewed by Giorgos on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.