Συγκεντρώθηκαν 200.000 ευρώ για τον μικρό Νέστορα -Το περιστατικό που δημοσιοποίησε ο Γ. Μαυρίδης (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Συγκεντρώθηκαν 200.000 ευρώ για τον μικρό Νέστορα -Το περιστατικό που δημοσιοποίησε ο Γ. Μαυρίδης (Βίντεο)Ο μικρός Νέστορας πάσχει από μια σπάνια ασθένεια στην καρδιά και χρειάζεται να μεταβεί στη Βοστόνη προκειμένου να εγχειριστεί.


Το πρόβλημα του μικρού παιδιού έφερε στη δημοσιότητα ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος είχε στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα απευθύνοντας έκκληση προκειμένου να μαζευτεί το ποσό των 300.000 ευρώ που θα δώσει τη δυνατότητα στον μικρό Νέστορα να κάνει το βρήμα για την επιτυχία.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 200.000 ευρώ, ενώ η εγχείριση έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του Ιουλίου. Παράλληλα το Χαμόγελο του Παιδιού θα βοηθήσει την οικογένεια για τη μετάβαση στην Αμερική.

«Μπορούμε, μπορούμε να τον βοηθήσουμε! Ένα ευρώ αρκεί! Κοινοποιήστε αυτό το βίντεο για να ευαισθητοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους ώστε να προφέρει ο καθένας ό,τι μπορεί για να βοηθήσουμε τον μικρό Νέστορα να πάει στην Αμερική για να εγχειριστεί»,υπογραμμίζει στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαυρίδης.

Tags :

Αφήστε το σχόλιό σας

Συγκεντρώθηκαν 200.000 ευρώ για τον μικρό Νέστορα -Το περιστατικό που δημοσιοποίησε ο Γ. Μαυρίδης (Βίντεο) Reviewed by Giorgos on Τρίτη, Ιουλίου 04, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.