Το 1981 έγραψε ένα μήνυμα σε ένα μπουκάλι και το έριξε στον ωκεανό – Το 2017 το μπουκάλι βρέθηκε… - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Το 1981 έγραψε ένα μήνυμα σε ένα μπουκάλι και το έριξε στον ωκεανό – Το 2017 το μπουκάλι βρέθηκε…
Η ιστορία θυμίζει κάτι από περιπέτεια ναυαγού.


Στις 10 Ιουνίου του 1981, ο Douglas Stephens έγραψε σ’ ένα χαρτί, την ημερομηνία, το όνομα και τη διεύθυνσή του και ζητούσε από όποιον βρει το μήνυμά του να επικοινωνήσει μαζί του. Στη συνέχεια το έβαλε σ’ ένα μπουκάλι και το εκσφενδόνισε στα νερά της Fernandina Beach στη Φλόριντα.Πριν λίγες ημέρες ο Ryan Burchett βρισκόταν μέσα στη βάρκα του στα ανοιχτά του κόλπου της νότιας Τζόρτζια, περίπου 40 μίλια από εκεί που το 1981 ο Douglas είχε πετάξει το μπουκάλι στη θάλασσα, και ψάρευε. Όμως αυτό που ανέβασε δεν ήταν ψάρι, αλλά το αγκίστρι του είχε γαντζωθεί σε ένα παλιό μπουκάλι. Γεμάτος περιέργεια είδε το χαρτί μέσα, άνοιξε το σφραγισμένο πώμα και διάβασε το γράμμα.Ο Ryan, άρχισε να ψάχνει να βρει τον Douglas, αλλά δεν μπόρεσε να τον εντοπίσει ούτε στη διεύθυνση που έγραφε, ούτε μέσω facebook, αφού δεν είχε λογαριασμό. Φίλοι και γνωστοί τον παρότρυναν να αποταθεί στους Southeast Adventure Outfitters και να ζητήσει να ανεβάσουν στη σελίδα τους στο facebook το μήνυμα και την παράκλησή του προς τον αποστολέα να επικοινωνήσει μαζί του.Όπως και έγινε μετά από 1.500 share και εκατοντάδες σχόλια… Οι δυο τους μίλησαν στο τηλέφωνο, σχεδιάζουν συνάντηση και υπόσχονται να ανεβάσουν στα σόσιαλ μίντια την κοινή τους φωτογραφία.


Αφήστε το σχόλιό σας

Το 1981 έγραψε ένα μήνυμα σε ένα μπουκάλι και το έριξε στον ωκεανό – Το 2017 το μπουκάλι βρέθηκε… Reviewed by Giorgos on Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.