Ανακοίνωση από την Aegean Airlines για ψευδή και παραπλανητικό διαγωνισμό ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Δείτε την ανακοίνωση από την Aegean Airlines:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο δωροεπιταγή 500€. Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια.

Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/aegeanairlines/?fref=ts , στο twitter το https://twitter.com/aegeanairlines και στο instagram το https://www.instagram.com/aegeanairlines/.

Αφήστε το σχόλιό σας

Ανακοίνωση από την Aegean Airlines για ψευδή και παραπλανητικό διαγωνισμό ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο Reviewed by Giorgos on Τετάρτη, Αυγούστου 02, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα