Έκανε μήνυση για δηλητηρίαση, αλλά την πρόδωσε το Facebook (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Έκανε μήνυση για δηλητηρίαση, αλλά την πρόδωσε το Facebook (Εικόνες)
Η Marissa McLean κατηγόρησε το ταξιδιωτικό γραφείο για την δηλητηρίαση που λέει οτι έπαθε, αλλά το δικαστήριο είχε διαφορετική άποψη.


Η νέα... μόδα των Βρετανών που θέλουν και να κάνουν τις διακοπές τους και να βγάλουν το κάτι παραπάνω, είναι να κάνουν μήνυση στο ταξιδιωτικό γραφείο για δηλητηρίαση που υπέστησαν τις ημέρες που ήταν στον... μαγευτικό προορισμό τους.

Μία από τις... έξυπνες που αποφάσισαν να ακολουθήσουν την τακτική αυτή, ήταν και η Marissa McLean, η οποία αφού επέστρεψε από το ταξίδι της στο Σαρμ Ελ Σέιχ ζήτησε αποζημίωση από το Thomas Cook.

Μετά από δύο χρόνια, καθώς το περιστατικό συνέβη το 2015, η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, μόνο που δεν είχε την εξέλιξη που θα περίμενε. Και αυτό γιατί όχι μόνο έλειπαν αποδείξεις, αλλά αντιθέτως υπήρχαν φωτογραφίες που την έδειχναν να καλοπερνάει...

Η Marissa McLean λέει οτι υπέστη δηλητηρίαση από ένα κοτόπουλο, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το οποίο δεν ήταν καλά ψημένο, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλες στομαχικές διαταραχές.

Όταν της ζητήθηκε να παρουσιάσει βεβαίωση από τον γιατρό του ξενοδοχείου, εκείνη είπε οτι το resort δεν της έδωσε κάτι τέτοιο, ενώ στην προσπάθεια του δικαστηρίου να επικοινωνήσει με τον DR Ταρίκ Μουστάφα, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Το ταξιδιωτικό γραφείο όμως, παρουσίασε φωτογραφίες της από το Facebook οι οποίες αναρτήθηκαν τις ημερομηνίες που υποτίθεται οτι είχε υποστεί δηλητηρίαση και την έδειχναν να καλοπερνάει...

Μία ήταν από την πισίνα του ξενοδοχείου...Και άλλη μία αγκαλιά με ένα μπουκάλι ρούμι...Έτσι, αντί να τσεπώσει κάποια αποζημίωση, τελικά κλήθηκε να πληρώσει 2.812 λίρες μέσα σε 21 ημέρες, χωρίς μάλιστα να έχει δικαίωμα να καταθέσει έφεση...

gazzetta.gr


Αφήστε το σχόλιό σας

Έκανε μήνυση για δηλητηρίαση, αλλά την πρόδωσε το Facebook (Εικόνες) Reviewed by Giorgos on Κυριακή, Αυγούστου 13, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.