Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 15/8 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 15/8




Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Ο Ουρανός στο ζώδιο σου σε βοηθά να διαπιστώσεις ότι τελικά κάποια πράγματα γίνονται πολύ εύκολα όταν λειτουργείς «ασύμβατα» ή πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα!
Παράλληλα όμως, με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, στο σπίτι ή την οικογένειά σου φαίνεται ότι μια κατάσταση «δεν πάει άλλο» κι εδώ είναι που καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου. Καλό είναι επίσης να διερευνήσεις το παρελθόν και τις ρίζες σου, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις τα βάρη αλλά και τα ταλέντα που κουβαλάς μέσα σου.

Ερωτικά

Ένας νέος κύκλος ανοίγει στα προσωπικά σου κι ίσως θα έπρεπε να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να αφήσεις πίσω σου «παγιωμένες» θέσεις και πεποιθήσεις, που επανειλημμένα έχουν σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου. Για την ώρα ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί.




ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει θετικά σε θέματα υγείας και διατροφής, με την μόνη προϋπόθεση να αλλάξεις «ρότα», υιοθετώντας μια νέα τεχνική ή φιλοσοφία ζωής. Επιπλέον, ίσως σου αποκαλυφθεί ένα οικογενειακό μυστικό. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε θέλει πιο «υποψιασμένο/η» στις συναλλαγές σου με τον «έξω κόσμο», ώστε να μην πέσεις θύμα κάποιας χειραγώγησης. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να στερηθείς των υπηρεσιών που σου παρέχουν μέσα μεταφοράς κι επικοινωνίας.

Ερωτικά

Το σύμπαν σε καλεί να ανταποκριθείς στο απρόβλεπτο και φυσικά όση μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων διαθέτεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Επιπλέον αν έχεις κατά νου «συνηθισμένες» καταστάσεις, καλύτερα να το... ξεχάσεις, αφού το πιθανότερο είναι να υπάρξουν ακρότητες!




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου φέρει μια νέα φιλική σχέση και περισσότερες παρέες, με κύριο χαρακτηριστικό τους την διαφορετικότητα. Παράλληλα όμως, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στον οικονομικό τομέα, απαλλαγμένος/η από δεσμεύσεις, περιοριστικές πεποιθήσεις και παθογένειες. Ίσως μάλιστα να απαιτηθούν θυσίες, αφού στην παρούσα φάση τίποτα δεν μπορεί να κερδηθεί αν κι εσύ δεν εγκαταλείψεις οριστικά κάποια «κεκτημένα», που όμως τελικά αποδείχτηκαν ένα μεγάλο βάρος.

Ερωτικά

Αν βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση ή ταξιδέψεις θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις... ξεχωριστά, αποκομίζοντας συνάμα ελπίδες για το μέλλον, τηλέφωνα, διευθύνσεις αλλά και κάποιες κολακείες ή υπερβολές που δεν θα έπρεπε να πάρεις στα σοβαρά!




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να «σκοτεινιάσει» κάπως την διάθεσή σου, μέσα από κάποια δυσάρεστα περιστατικά, το ζητούμενο ωστόσο είναι να «αναγεννηθείς από τις στάχτες σου», διαγράφοντας με μια «μονοκοντυλιά» όλα εκείνα που σε «κρατάνε» πίσω, από τις πάγιες συνήθειες ή τις εμμονές σου, μέχρι τις δεσμεύσεις σου που αποδείχτηκαν ασύμφορες στην πράξη. Σε ανάλογο μήκος κύματος «εκπέμπει» και ο ενεργός Ουρανός, που σε καλεί να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα και τις... εκπλήξεις!

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «κολλητή», ενδέχεται να τα... τσουγκρίσεις με αφορμή μια υπόθεση του παρελθόντος, που δημιουργεί... ζήλιες! Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, τότε μπορεί να ενοχληθείς από τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ένα κατά τα άλλα ενδιαφέρον άτομο.




ΛΕΩΝ


Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου φέρει απρόσμενες ειδήσεις ή ένα ξαφνικό ταξίδι αλλά και να αλλάξει το πλαίσιο των σχέσεών σου με άτομα ή φορείς του εξωτερικού. Επιπλέον μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική μετακίνηση. Παράλληλα όμως η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για όλα εκείνα που μπορεί να διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, αφού σίγουρα υπάρχει ένα άτομο που σε ζηλεύει ή σε εχθρεύεται κι όσο πιο σύντομα το «ξεσκεπάσεις», τόσο το καλύτερο για σένα.

Ερωτικά

Είτε εκνευριστείς από την συμπεριφορά και τις επιλογές του/της συντρόφου σου, είτε «συγκλονιστείς» από μια νέα γνωριμία, η κοινή συνισταμένη είναι μια ένταση που τελικά θα σε αναγκάσει να δείξεις είτε τον καλύτερο, είτε τον... χειρότερο εαυτό σου!




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να βάλεις τέλος σε μια σχέση που δεν σου αξίζει ή να αποσυρθείς οριστικά από μια συλλογική προσπάθεια που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σου. Επιπλέον ενδέχεται να προκύψουν δύσκολες καταστάσεις σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Υπάρχουν όμως και ευχάριστα, αφού ο ενεργός Ουρανός προτίθεται να σου διευκολύνει την ζωή, μέσα από απρόσμενες παροχές ή βοήθειες, αρκεί να κινηθείς κι εσύ σχετικά «ασύμβατα» ποντάροντας περισσότερο στην έκπληξη!

Ερωτικά

Πολλά γίνονται, είτε για χάρη σου, είτε εξ αιτίας σου αλλά ίσως κάποια πράγματα πάρουν μια δημοσιότητα που θα σε ενοχλήσει, αφού φαίνεται να παραβιάζονται τα «προσωπικά σου δεδομένα». Ίσως μάλιστα κάποιος/α να «βάζει λόγια» με σκοπό να διαταράξει το καλό κλίμα.




ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να «ζυγίσεις» όλα εκείνα που σου εμφανίζονται ως «ικανή και αναγκαία συνθήκη» για την πρόοδο και την καριέρα σου, ίσως μάλιστα με έναν περίπου «εκβιαστικό» τρόπο. Κι εδώ είναι που θα πρέπει να αποφασίσεις το «με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις», προσμετρώντας τα πράγματα με γνώμονα την αλήθεια και όχι το υποτιθέμενο «συμφέρον» σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου φέρει μια ανατρεπτική πρόταση που θα σε βοηθήσει να «ξεκολλήσεις»!

Ερωτικά

Ο Ουρανός απέναντί σου σε ωθεί να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, επιλέγοντας μάλιστα μια προοπτική διόλου «ασφαλή», η οποία όμως επαναφέρει κι εκπληρώνει αυτά που έχεις εγκαταλείψει στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου «βολέματος».




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός σου δίνει πλεονέκτημα στις εργασιακές σου σχέσεις, αρκεί να μπεις στον... κόπο να αλλάξεις ότι δεν σε ικανοποιεί. Αν όμως «γαντζωθείς» στα κεκτημένα σου, τότε ίσως πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα τονίζει την ανάγκη σου να «βαδίσεις» σε άγνωστα «μονοπάτια», αλλά αν η αναζήτησή σου δεν έχει πνευματικό περιεχόμενο, πρόσεξε για ενδεχόμενα... κακά συναπαντήματα! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο.

Ερωτικά

Η εμπλοκή γνωστών ή συγγενών στις προσωπικές σου υποθέσεις, μάλλον θα ρίξει λάδι στη φωτιά, φαίνεται όμως ότι δεν υπάρχει κακή πρόθεση αλλά ένα υπερβολικά θερμό ενδιαφέρον, γι’ αυτό μην... βιαστείς να θυμώσεις! Ίσως μάλιστα να έχουν και δίκιο σε κάποια πράγματα.




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός τείνει να αλλάξει το πλαίσιο των σχέσεων σου, είτε σου αρέσει, είτε... όχι, οπότε καλό είναι να δοκιμάσεις κάτι νέο! Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σου ζητά να κλείσεις ένα κεφάλαιο στα οικονομικά σου, αλλάζοντας ριζικά τους στόχους και τις κατευθύνσεις σου, προκειμένου μάλιστα να «πειστείς», ενδέχεται να υπάρξει μια απώλεια ή ένα αδιέξοδο. Αν όμως «τα βρεις σκούρα», καλό θα ήταν να μην εγκλωβιστείς σε μια δέσμευση που σου καλύπτει μεν επείγουσες ανάγκες αλλά σε «δένει χειροπόδαρα».

Ερωτικά

Κάποιος/α «παίζει» με τα συναισθήματα σου κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να «βγεις από τα ρούχα σου» με κάποιες απαιτήσεις της «άλλης πλευράς». Ανάλογα αλλοπρόσαλλες μπορεί να είναι όμως και οι βλέψεις κάποιων στην περίπτωση που είσαι μόνος/η, οπότε «ζήτω η τρέλα»!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές στο σπίτι αλλά και τα οικονομικά σου, μην διστάσεις λοιπόν να υιοθετήσεις μια νέα τακτική, πριν βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων ή τετελεσμένων. Την ίδια στιγμή, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε θέτει προ διλήμματος για το αν θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια «τετελεσμένα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου ή αν, αφορμής δοθείσης, αφήσεις τελικά πίσω σου όλα εκείνα που σε περιορίζουν ή σε θλίβουν, ξεκινώντας μια νέα αναγεννητική πορεία.

Ερωτικά

Μια νέα φάση ξεκινά στην προσωπική σου ζωή, κι ίσως κληθείς να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που μπορεί να αλλάξει πολλά. Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, δεν θα πρέπει πια να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο, αντίθετα όσο πιο διεκδικητικός/η φανείς, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός ευνοεί τα ταξίδια αλλά και την απόκτηση αξεσουάρ ή συσκευών που «κάνουν την διαφορά» στην καθημερινότητά σου. Ίσως μάλιστα να δεχθείς επισκέψεις ή να ταξιδέψεις εκτάκτως. Παράλληλα όμως, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ορίζει το τέλος ενός κύκλου στα εργασιακά σου και καλό είναι να μην «γαντζωθείς» σε αυτό που «πεθαίνει», υποκύπτοντας σε ενδεχόμενους εκβιασμούς αλλά να προχωρήσεις μπροστά, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Επιπλέον είναι μια καλή μέρα για «ξεβρόμισμα».

Ερωτικά

Με τον Άρη απέναντί σου, τα θετικά διαδέχονταν τα αρνητικά κι αν τελικά η προσωπική σου ζωή ξεκαθαρίσει, αυτό θα γίνει με μάλλον «θορυβώδη» τρόπο. Τελικά όμως, ίσως και να χρειάζεσαι μια γενναία εκτόνωση για «να πάνε κάτω τα φαρμάκια»!




ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι ή να έχεις απρόσμενα κέρδη, αν τολμήσεις να κινηθείς πέρα και έξω από αυτά που συνηθίζουν οι πολλοί. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ωθεί να διερευνήσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε «αβλαβείς» καταστάσεις που όμως σε συγκινούν ελάχιστα και σε κάποιες άλλες πιο παθιασμένες που σε εκφράζουν πραγματικά. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να πάρεις τις αποφάσεις σου έχοντας «το μαχαίρι στο λαιμό».

Ερωτικά

Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να παίρνει μια ανεπιθύμητη έκταση κι ίσως βρεθείς σε δύσκολη θέση προσπαθώντας να κρύψεις πράγματα που δεν κρύβονται. Από την άλλη πλευρά, δείχνει εντελώς αναγκαία η διερεύνηση του παρασκηνίου, πριν βρεθείς προ απροόπτου.


Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr



Tags :

Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 15/8 Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Αυγούστου 15, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.