Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 20/8 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 20/8Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ΖώδιαΚΡΙΟΣ


Γενικά

Το εξάγωνο Άρη-Δία σου βάζει πολύ ψηλά τον «πήχη», πλαισιώνοντας ωστόσο με μεγαλύτερη αίγλη τις όποιες επιτυχίες σου. Θα πρέπει όμως να είσαι έτοιμος/η για κάθε ενδεχόμενο, όπως επίσης να είσαι υποψιασμένος/η, αφού με τον Ποσειδώνα ενεργό πολλά είναι αυτά που γίνονται εν κρυπτώ κι ίσως χρειαστεί να «ξετρυπώσεις» τους ενόχους, ιδιαίτερα σε προσωπικά ζητήματα! Επιπλέον πάρε όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να «αποκρούσεις» έγκαιρα μια ενδεχόμενη ίωση ή λοίμωξη, είτε δική σου, είτε ενός προσώπου που αγαπάς.

Ερωτικά

Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες και μάλλον «υπόγειες» αλλά έχει μεγάλη σημασία το αν θα τις προκαλέσεις ή απλά θα αιφνιδιαστείς, αφού αν συμβεί το πρώτο, θα μεταφέρεις το όποιο πρόβλημα στους... άλλους!
ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Ο Άρης «παίζει» με το ανθρώπινο θυμικό –και βέβαια το δικό σου- και η εξέλιξη σε ένα σημαντικό θέμα που σε απασχολεί φαίνεται να μην εξαρτάται τόσο από «αντικειμενικούς» παράγοντες αλλά πολύ περισσότερο από συμπάθειες ή αντιπάθειες που μπορεί να υποκρύπτουν κι ένα διαφορετικού τύπου ενδιαφέρον. Κατ’ επέκταση και τα αίτια μιας διαμάχης ή διεκδίκησης θα πρέπει να αναζητηθούν... αλλού! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο καχύποπτο απέναντι σε άτομα που ζητούν την φιλοξενία σου.

Ερωτικά

Η μεσολάβηση σου σε μια φιλική υπόθεση ενδέχεται να έχει μια απροσδόκητη συνέχεια, αφού από σύμβουλος μπορεί πολύ εύκολα να γίνεις είτε μέρος του... προβλήματος, είτε μέρος της λύσης, ανάλογα με το από ποια πλευρά το βλέπει ο καθένας!
ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Ο ενθουσιασμός σου «κτυπάει κόκκινο» αλλά αυτό μπορεί να σε κάνει να αγνοήσεις ή να υπερβείς κανόνες και αξίες, που για κάποιους άλλους είναι... κόκκινες γραμμές! Ο ενεργός Άρης είναι δίκοπο μαχαίρι κι όσο εύκολο είναι να συνεπάρει άτομα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σου, άλλο τόσο μπορεί να αναδείξει εχθρότητες και αντιπαλότητες, αν οι τρόποι σου δεν είναι οι... σωστοί! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε καλεί να κρύψεις πράγματα που ενοχλούν, μπορεί όμως να σου προκαλέσει και «θέματα» με το υγρό στοιχείο.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να βρεις κάτι που υπάρχει μόνον «στα πιο τρελά σου όνειρα», να ξέρεις όμως ότι η κατάσταση είναι αβέβαιη ως προς την διάρκειά της. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να διαταραχθεί είτε από δική σου ευθύνη, είτε όχι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να κρύψεις οτιδήποτε μπορεί να φαίνεται ενοχλητικό ή μειονεκτικό, με αποτέλεσμα να πετύχεις «αβρόχοις ποσί» έναν σημαντικό στόχο σου. Επιπλέον, με την συνδρομή της διαίσθησής σου, συμβάλλει και στο να αποφύγεις το να γίνεις εσύ ο... στόχος οικονομικών ατασθαλιών σε μια φάση όπου οι επιδιώξεις κάποιων δεν έχουν «ούτε ιερό, ούτε όσιο»! Παράλληλα, με το εξάγωνο Άρη-Δία μπορεί να «ξανοιχτείς» σε περιουσιακά θέματα, υπάρχει όμως κι ένα σοβαρό ενδεχόμενο «πύρινης απειλής» στο σπίτι σου.

Ερωτικά

Οι συνθήκες σε ευνοούν για να κρύψεις αδυναμίες και ελαττώματα, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα εξαιρετικά αρεστό πρόσωπο. Αν όμως αυτό μπορεί να σου αποφέρει κάποιο άμεσο «όφελος», δεν προσφέρεται για μια «επιλογή ζωής», αφού αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.
ΛΕΩΝ


Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να πετύχεις τα... πάντα, αν όμως θέλεις πραγματικά να «μείνεις στο παιχνίδι», μάλλον θα πρέπει να περιορίσεις αυτήν την αισιοδοξία. Επιπλέον, με δεδομένη την επιρροή του Ποσειδώνα, το να κυνηγάς «φαντάσματα», πέρα από τον ουτοπικό του χαρακτήρα, μπορεί πολύ εύκολα να σε οδηγήσει κατ’ ευθείαν στα «νύχια» κάποιων «αρπακτικών» που περιμένουν πώς και πώς τέτοιες ευκαιρίες! Παράλληλα μπορεί να ασχοληθείς με την φροντίδα ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό», πρόσεξε όμως μήπως τελικά μια τέτοια εμπειρία σε ξεπερνά. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, καλό είναι να επικρατήσει η... σύνεση, μπροστά στον κίνδυνο να εκτεθείς ανεπανόρθωτα!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου κι ίσως απογοητευτείς από την συμπεριφορά ενός δικού σου ανθρώπου, που θα αποδειχθεί κατώτερος των περιστάσεων. Επιπλέον καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάποιο θέμα υγείας, είτε δικό σου είτε του/της συντρόφου σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Δία σε θέλει έτοιμο να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα σε μια επαγγελματική υπόθεση, παίρνοντας αν χρειαστεί κι ένα σχετικό ρίσκο κι είναι βέβαιο ότι θα τα πας... μια χαρά αν δράσεις μόνος/η, χωρίς συνεργάτες.

Ερωτικά

Ίσως σου γίνει μια πρόταση που κινείται στα όρια του... παραμυθιού αλλά αυτό μην το δεις μόνον μεταφορικά! Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πλανηθείς από υποσχέσεις, που δεν έχουν αντίκρισμα, πρόσεξε μάλιστα μήπως τελικά η όλη υπόθεση είναι «στημένη».
ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Το εξάγωνο Άρη-Δία βάζει «αέρα στα πανιά σου» κι είσαι έτοιμος/η να ενδώσεις σε μια συλλογική προσπάθεια, η οποία δείχνει βέβαια πολύ καλή αλλά είναι δύσκολο να ευοδωθεί. Επιπλέον, δεν θα λείψουν και κάποιες προστριβές με άτομα του περιβάλλοντος σου, που άλλα διακηρύττουν κι άλλα κάνουν ή χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να προβληθούν Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με ένα «μυστήριο» τεχνικό πρόβλημα αλλά και να «τραβήξει» στην δουλειά σου, άτομα με πονηρές προθέσεις.

Ερωτικά

Αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε μια ραγδαία εξέλιξη μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, οπότε μην παίρνεις... όρκο για τίποτα! Αλλά ακόμη κι αν είσαι μόνος/η και δεν ανησυχείς για την ισορροπία της σχέσης σου, μπορεί να σου τύχει ένα «έξτρα» περιστατικό, δύσκολο στην διαχείριση του.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Το εξάγωνο Άρη-Δία αναδεικνύει κοινωνικές και επαγγελματικές προκλήσεις, που σίγουρα απαιτούν εκ μέρους σου μια δυναμική αντιμετώπιση. Τα καλά νέα είναι βέβαια ότι έχοντας ένα ιδιαίτερο κίνητρο, μπορείς να πετύχεις κάτι εξαιρετικά δύσκολο ή σπάνιο, από την άλλη πλευρά όμως με τον Ποσειδώνα να συμμετέχει στο «παιχνίδι», θα πρέπει να έχεις τον νου σου σε «unfair» έξωθεν διεκδικήσεις κι επιθετικές συμπεριφορές, που στοχεύουν στην «αφαίμαξη» σου και μάλιστα από πρόσωπα «υπεράνω πάσης υποψίας»!

Ερωτικά

Μπορείς να... φαντάζεσαι ότι θέλεις, κερδίζοντας έτσι μια αίσθηση ευτυχίας, που σίγουρα θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Από εκεί και ύστερα όμως, να θυμάσαι ότι οτιδήποτε πιο «χειροπιαστό», κινείται είτε «στην σφαίρα της ουτοπίας», είτε στον... αστερισμό της απιστίας!
ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Όσο κι αν η λογική σου επιτάσσει να δράσεις «στα σίγουρα», φαίνεται πως τελικά θα δράσεις... αυτοβούλως, παρασυρμένος/η είτε από το συναίσθημα, είτε από τον εγωισμό σου. Κι αυτό το «ρίσκο» έχει βέβαια τα υπέρ του, αφού θα σε κάνει να νιώσεις πιο «ζωντανός/η», από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να βάλει σε άμεσο κίνδυνο τις πιο ρεαλιστικές σου επιδιώξεις. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας, σε καλεί να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια νομική υπόθεση σου αλλά και να είσαι πιο προσεκτικός με το υγρό στοιχείο.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε η προτίμηση κάποιου/ας στο πρόσωπο σου μπορεί να επισφραγιστεί και με ένα όμορφο δώρο. Από την άλλη πλευρά όμως αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να προκύψουν ζήλειες και... αντιρρήσεις, αφού η στάση σου δείχνει «επαμφοτερίζουσα»!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Από την μια πλευρά το εξάγωνο Άρη-Δία σε κάνει πιο «σπορτίβ», ενώ σε ωθεί να πάρεις ένα ρίσκο που μάλλον θα σου «βγει». Από την άλλη όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας «μαζεύει» γύρω σου άτομα που έχουν την πρόθεση να σε εκμεταλλευτούν ή να σε ξεγελάσουν, παίρνοντας κάτι που σου ανήκει. Διαχώρισε λοιπόν τα αισθήματά σου από εκείνα που επιτάσσει το συμφέρον σου, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω μπλεξίματα. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν «αβαρίες» στις υδραυλικές ή κλιματιστικές εγκαταστάσεις.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη απέναντί σου αλλά και ο Άρης στον «οίκο» της σεξουαλικότητάς σου δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κάτι πολύ «δυνατό», το ερώτημα όμως είναι προς ποια... κατεύθυνση! Γιατί όταν τα πάντα είναι διεκδικούμενα, η «νίκη» και η «ήττα» κρίνονται στις λεπτομέρειες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Ο Άρης έχει... κέφια κι εσύ έχοντας την τάση να ασχολείσαι με υποθέσεις άλλων, είναι βέβαιο ότι θα έχεις πολύ «δουλειά», αφού οι ισορροπίες αναμένεται να διαταραχθούν σε πολλά επίπεδα. Εντάσεις και πολεμικές θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναδείξεις για μια ακόμη φορά τα προτερήματα αλλά και τις αδυναμίες σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις οικονομικές συναλλαγές σου, μπορεί όμως και να μην επηρεάσει άμεσα εσένα αλλά ένα πολύ κοντινό σου πρόσωπο.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να σου τύχει μια ερωτική περιπέτεια αλλά με μια μικρή... δόση «παρανομίας» από την άλλη πλευρά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το θέμα εμπιστοσύνης που τίθεται... εμφατικά, μπορεί να αφορά τόσο εσένα, όσο και το ταίρι σου.
ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Το εξάγωνο Άρη-Δία παραπέμπει σε μια «άγνοια κινδύνου» αλλά επειδή οι καιροί είναι όντως... πονηροί, αν θες να αντεπεξέλθεις αποτελεσματικά στις οικονομικές και επαγγελματικές προκλήσεις, σίγουρα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την προσαρμοστικότητα και το ταλέντο σου στην «απόκρυψη και παραλλαγή», αφού μόνον η καλή σου τύχη δεν φτάνει! Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας αναδεικνύει τια καλλιτεχνικές και ανθρωπιστικές τάσεις σου, παράλληλα όμως αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ίωσης ή αλλεργίας

Ερωτικά

Οι ευχάριστες προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη κι αν ο Κρόνος στον Τοξότη δεν θέσει κάποιο θέμα «ηθικής τάξης», τότε είσαι ελεύθερος/η να χαρείς τον έρωτά σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Λάβε μόνον τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και προστασίας.Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.grTags :

Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 20/8 Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Αυγούστου 20, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.