“Ημουν 18 και το… αγόρι μου 78” - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

“Ημουν 18 και το… αγόρι μου 78”






Αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο διάσημα κουνελάκια του Playboy. Παράλληλα ήταν και ένα από τους πιο… επίσημους δεσμούς του Χιού Χέφνερ, ανάμεσα στους χιλιάδες, επίσημους και ανεπίσημους.


Σήμερα η όμορφη καλλίγραμμη, ξανθιά Κυρία μιλάει ελεύθερα για τη σχέση της με τον 90χρονο εκδότη.

«Μου ζήτησε να γίνω ένα από τα κορίτσια του και τότε η ιδέα μου φάνηκε καλή. Δεν ήξερα τι ακριβώς σήμαινε αυτό, αλλά δέχθηκα. Τότε ζούσα σε ένα πολύ μικρό, φτωχικό διαμέρισμα. Είχα μια χάλια ζωή και προσευχόμουν να μπορέσω να φύγω από εκεί. Όταν ο Χιού μου ζήτησε να μετακομίσω στην έπαυλη του Playboy Mansion, δέχτηκα αμέσως, ωστόσο δεν είχα καταλάβει πως μέσα σε όλο αυτό συμπεριλαμβανόταν και το σεξ.



Ο Χιού έρχονταν και απλά σε ρώταγε αν θέλεις να ανέβεις μαζί του στον επάνω όροφο. Ημουν 18 και αυτός 78. Δε μας υποχρέωνε να κάνουνε σεξ μαζί μαζί του. Η επιλογή ήταν δική σου. Πάντα έπαιρνε στο δωμάτιό του από δύο κοπέλες και πάνω και ήμουν περίεργη για το τι συνέβαινε με τα ”κορίτσια του”».

Η Κέντρα έφυγε από την έπαυλη στα τέλη του 2008, όταν και αποφάσισε να αλλάξει ζωή, να παντρευτεί και να γίνει μητέρα. Σήμερα είναι 31 ετών…





Αφήστε το σχόλιό σας

“Ημουν 18 και το… αγόρι μου 78” Reviewed by Giorgos on Δευτέρα, Αυγούστου 21, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.