Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε επιχείρηση διάσωσης ενός ζαρκαδιού από ανοικτή δεξαμενή στην περιοχή της Αδριανής Δράμας - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε επιχείρηση διάσωσης ενός ζαρκαδιού από ανοικτή δεξαμενή στην περιοχή της Αδριανής Δράμας[post_ad]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 07.08.2017 από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δράμας επιχείρηση διάσωσης ενός ζαρκαδιού από ανοικτή δεξαμενή στην περιοχή της Αδριανής Δράμας.


Το ζαρκάδι εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια περιπολίας του θηροφύλακα του Κυνηγετικού συλλόγου Δράμας Παπαδόπουλου Φώτιου ο οποίος σε συνεργασία με τον ομ. θηροφύλακα Κυριακίδη Κωνσταντίνο κατάφεραν να το απελευθερώσουν στο φυσικό του περιβάλλον.


Αφήστε το σχόλιό σας

Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε επιχείρηση διάσωσης ενός ζαρκαδιού από ανοικτή δεξαμενή στην περιοχή της Αδριανής Δράμας Reviewed by Giorgos on Τρίτη, Αυγούστου 22, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.