Το κορεό που έσπασε καρδιές για τη ναζιστική θηριωδία! (Εικόνες+Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Το κορεό που έσπασε καρδιές για τη ναζιστική θηριωδία! (Εικόνες+Βίντεο)

Oι θηριωδίες των ναζί δεν ξεχνιούνται και οι οπαδοί της Λέγκια με ένα απίστευτο κορεό θυμήθηκαν τους χιλιάδες συμπατριώτες που έχασαν τη ζωή τους.Αυτή τη φορά το γήπεδο της Βαρσοβίας δεν είχε επεισόδια, ούτε φωτοβολίδες. Οι Πολωνοί δεν ξεχνούν θηριωδίες των ναζί και με ένα απίστευτο μήνυμα στο παιχνίδι των προκριματικών με την Αστάνα θυμήθηκαν τους δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες τους που σκοτώθηκαν. Ειδικότερα, την 1η Αυγούστου σηματοδοτήθηκε η 73η επέτειος της έναρξης της εξέγερσης της Βαρσοβίας, από τον πολωνικό αντιστασιακό στρατό για την απελευθέρωση της πόλης από τη ναζιστική Γερμανία.

Περίπου 16.000 Πολωνοί αγωνιστές σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 160.000 Πολωνοί έχασαν τη ζωή τους από μαζικές εκτελέσεις και κακουχίες.


Αφήστε το σχόλιό σας

Το κορεό που έσπασε καρδιές για τη ναζιστική θηριωδία! (Εικόνες+Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.