Με καλό καιρό, αλλά και μελτέμια έρχεται ο Δεκαπενταύγουστος – Θα επιστρέψει ο καύσωνας πριν το τέλος του μήνα - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Με καλό καιρό, αλλά και μελτέμια έρχεται ο Δεκαπενταύγουστος – Θα επιστρέψει ο καύσωνας πριν το τέλος του μήναΕνισχύεται πάλι το μελτέμι από τη Δευτέρα


Από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή, δηλαδή καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ο καιρός θα κυλήσει πολύ ομαλά. 

Οι μέγιστες τιμές στον υδράργυρο δεν θα ξεπεράσουν τους 34-35°C ακόμη και στις ευπαθείς περιοχές της πεδινή ηπειρωτικής Ελλάδας, ενώ το μελτέμι θα πνέει ενισχυμένο με εντάσεις που στο Αιγαίο θα αγγίξουν τα 6-7 και πιθανώς τα 8 μποφόρ σε πολύ τοπικό επίπεδο. Μάλιστα λόγω του ενισχυμένου μελτεμιού υπάρχει ενδεχόμενο πυρκαγιών για την εβδομάδα που έρχεται.

Προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας ενδέχεται να εκδηλωθούν σύντομες μπόρες η και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ΒΔ ηπειρωτικά τμήματα, όμως αυτό είναι κάτι που ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» διότι έχουμε ακόμη πολλές μέρες μπροστά μας. 

Με εξαιρετικό καιρό ο εορτασμός της Παναγίας
Πολύ καλές καίριες συνθήκες θα επικρατήσουν και κατά τη διάρκεια του 15Αύγουστου για ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα. Η σχετική δροσιά (για την εποχή βέβαια) αλλά και το ενισχυμένο μελτέμι θα αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. 

Ο καιρός σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Για να κατανοήσετε με ποιο ρυθμό θα υποχωρήσει ο υδράργυρος από την Κυριακή, θα σας δώσω τις μέγιστες θερμοκρασίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις επόμενες ημέρες :

Αθήνα

Σάββατο : 39°C
Κυριακή : 36°C
Δευτέρα : 34°C
Τρίτη : 34°C
Τετάρτη : 34°C
Πέμπτη : 34°C

Θεσσαλονίκη

Σάββατο : 35-36°C
Κυριακή : 32°C
Δευτέρα : 31°C
Τρίτη : 32°C
Τετάρτη : 33°C
Πέμπτη : 33°C

Οι καύσωνες ίσως ξαναεπιστρέψουν

Πάντως μετά από την παρένθεση δροσιάς της επόμενης εβδομάδας, φαίνεται ότι ίσως υπάρχει πιθανότητα στο 3ο δεκαήμερο του Αυγούστου να μας επισκεφτούν πάλι θερμές αέριες μάζες. Όμως αυτή είναι μια εκτίμηση που όπως είναι λογικό ακόμη δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με σιγουριά. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσω τις επόμενες ημέρες.


Αφήστε το σχόλιό σας

Με καλό καιρό, αλλά και μελτέμια έρχεται ο Δεκαπενταύγουστος – Θα επιστρέψει ο καύσωνας πριν το τέλος του μήνα Reviewed by Giorgos on Δευτέρα, Αυγούστου 14, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.