Σάλος με τις γυμνές αεροσυνοδούς σε διαφημιστικό ταξιδιωτικής εταιρείας στο Καζακστάν (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Σάλος με τις γυμνές αεροσυνοδούς σε διαφημιστικό ταξιδιωτικής εταιρείας στο Καζακστάν (Βίντεο)
Αν είναι υποστηρικτές της άποψης ότι και η αρνητική προβολή, είναι και αυτή διαφήμιση, τότε οι άνθρωποι αυτής της ταξιδιωτικής εταιρείας πέτυχαν τον στόχο τους.Σάλος έχει προκληθεί με το διαφημιστικό σποτ ταξιδιωτικής εταιρείας στο Καζακστάν, στο οποίο εμφανίζονται γυμνές αεροσυνοδοί, καλύπτοντας τα επίμαχα μόνο με το καπέλο τους.

Πολλοί κατηγορούν την Chocotravel για σεξισμό, χαρακτηρίζοντας «αηδιαστικό» και «φτηνό» το σποτάκι αυτό, σύμφωνα με το RT. Από την πλευρά του, ο διευθυντής της εταιρείας υποστήριξε στο Facebook ότι δεν ήθελαν να προσβάλουν κανέναν.
«Το βίντεο είναι τολμηρό και σοκαριστικό, αλλά δεν θέλαμε να πληγώσουμε κανέναν, μετανιώνουμε αν αυτό συνέβη. Η διαφήμιση δείχνει ακριβώς όσα μπορείτε να δείτε σε μία παραλία ή μία πισίνα», ανέφερε ακόμη και επεσήμανε ότι η εταιρεία έβγαλε το ίδιο σποτ και με άνδρες.


Αφήστε το σχόλιό σας

Σάλος με τις γυμνές αεροσυνοδούς σε διαφημιστικό ταξιδιωτικής εταιρείας στο Καζακστάν (Βίντεο) Reviewed by Giorgos on Τετάρτη, Αυγούστου 09, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.