Θειωρυχεία Μήλου: Το θειάφι και η σκουριά δημιούργησαν μία μαγευτική παραλία (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Θειωρυχεία Μήλου: Το θειάφι και η σκουριά δημιούργησαν μία μαγευτική παραλία (Εικόνες)Πόλος έλξης για χιλιάδες τουρίστες γίνονται κάθε χρόνο τα εγκαταλελειμμένα θειωρυχεία της Μήλου.


Οι τουρίστες μαγεύονται από τα πεντακάθαρα νερά της παραλίας αλλά και από τα υπέροχα χρώματα που έχουν δημιουργήσει το θειάφι και η σκουριά.

Στα θειωρυχεία οι επισκέπτες θα βρεθούν μέσα σε ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της Μήλου. Οι παλιές εγκαταστάσεις ενός τυπικού ορυχείου του μεσοπολέμου μαρτυρούν πως την δεκαετία του 1930 το θειορυχείο της Μήλου ήταν στις δόξες του. 

Βέβαια με το πέρασμα των ετών ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του στις εγκαταστάσεις μεταφοράς του θείου, οι στοές εξόρυξης, τα ερειπωμένα γραφεία, εργαλεία και διάφορα ανεξερεύνητης χρήσης αντικείμενα.

Δείτε περισσότερα στο iefimerida.gr


Αφήστε το σχόλιό σας

Θειωρυχεία Μήλου: Το θειάφι και η σκουριά δημιούργησαν μία μαγευτική παραλία (Εικόνες) Reviewed by Giorgos on Κυριακή, Αυγούστου 13, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.