Να τι θεωρείται μεγάλη αγένεια σε ένα γεύμα - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Να τι θεωρείται μεγάλη αγένεια σε ένα γεύμα

Το γνωρίζατε πως σε κάποιες χώρες το ρέψιμο θεωρείται απαραίτητo σε καλά εστιατόρια γιατί δείχνει σεβασμό στον σεφ;Κι όμως, υπάρχουν πολλά περίεργα πράγματα σε διάφορες χώρες που θεωρούνται αγένεια στο τραπέζι και άλλα που θεωρούνται απαραίτητα στοιχεία για ένα σωστό γεύμα.
  • Ινδία: Στη Ινδία είναι απαραίτητο να ρεύεστε ενώ τρώτε γιατί αυτή η πράξη δείχνει πως επευφημείτε τον σεφ. Επίσης στην Ινδία δεν πρέπει να έχετε το αριστερό σας χέρι κοντά σε οτιδήποτε φαγώσιμο γιατί θεωρείται αγένεια.
  • Ιταλία: Μπορεί στην Ελλάδα να ζητάτε με άνεση να σας τυλίξουν το περισσευούμενο φαγητό και να το πάρετε πακέτο για το σπίτι, αλλά στην Ιταλία αν κάνετε κάτι τέτοιο θα σας θεωρήσουν πολύ αγενή.
  • Γαλλία: Αν προσκαλέσετε σε γεύμα κάποιον φίλο σας στη Γαλλία, τότε θα πρέπει να πληρώσετε. Το να καλείτε κάποιον και να τον βάζετε να πληρώσει είναι αγενές.
  • Κορέα: Στην Κορέα κανείς ντόπιος δεν πίνει νερό την ώρα του φαγητού. Το νερό επιτρέπεται μόνο εφόσον ολοκληρωθεί το γεύμα.
  • Αγγλία: Στην Αγγλία η πρόσκληση σε τσάι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το τσάι πρέπει να στραγγίζετε μετά από 3-4 λεπτά και πρέπει να σερβίρεται με κρύο γάλα στο πλάι. Το σακουλάκι του τσαγιού δεν πρέπει να βρίσκεται μέσα στο φλιτζάνι και το κουταλάκι δεν πρέπει να ακουμπάει τις άκρες του φλιτζανιού όση ώρα το ανακατεύετε.
  • Ιαπωνία: Στην Ιαπωνία θα συναντήσετε ένα είδος φασολιού που ονομάζεται «ενταμάμε». Αυτό το φασόλι δεν πρέπει να τρώγεται ολόκληρο γιατί θεωρείται αγένεια. Θα πρέπει να ανοίξετε το φασόλι στη μέση και να φάτε έναν-έναν τους σπόρους με τα γνωστά σε όλους μας ξυλάκια (τσόπστικς).
  • Ισπανία: Αν με το που σερβιριστείτε στην Ισπανία αρχίσετε να κόβετε το φαγητό σας σε μπουκιές, θα σας θεωρήσουν αγενή. Στην Ισπανία κόβουν μια-μια τις μπουκιές και δεν κόβουν την επόμενη αν δεν έχουν φάει πρώτα την προηγούμενη. Είναι πολύ αγενές να κόβεται όλο το γεύμα σε μπουκιές πριν καταναλωθεί η κάθε μπουκιά.Tags :

Αφήστε το σχόλιό σας

Να τι θεωρείται μεγάλη αγένεια σε ένα γεύμα Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 09, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.