Αύξηση 23% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Αύγουστο - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Αύξηση 23% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον ΑύγουστοΜε μικρό καλάθι αλλά σε σταθερά ελεγχόμενα ανοδική πορεία η ελληνική αγορά αυτοκινήτου απέναντι στην κρίσηΗ αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα μπορεί να έχει υποστεί τεράστιες απώλειες από τα "χρυσά" χρόνια, να έχει απολύσει χιλιάδες υπαλλήλους και να έχει μεταφέρει τις περισσότερες πωλήσεις της σε εταιρικά και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, αλλά το γεγονός παραμένει ότι συνεχίζει να προσπαθεί σε ένα εντελώς αφιλόξενο περιβάλλον και να καταφέρνει μικρές νίκες.

Μία από αυτές πέτυχε και τον περασμένο Αύγουστο όπου με βάση τα στοιχεία και την επεξεργασία τους από τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +23,0%, ως προς τον Αύγουστο 2016 με 5.134 ταξινομήσεις.

Ο ΣΕΑΑ ανακοίνωσε ότι συνολικά, στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών είναι αυξημένες κατά +9,0% ως προς το αντίστοιχο διάστημα του 2016.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε φυσικά, πως παρά την αύξηση πωλήσεων, η ελληνική αγορά κατά παραμένει -68,1% χαμηλότερα στο 8μηνο ως προς το μέσο όρο προ κρίσης (2000-2009).Αφήστε το σχόλιό σας

Αύξηση 23% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Αύγουστο Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.