Δημήτρης Κυριαζίδης: Δημόσια Ενημέρωση - επίσκεψη Κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας ενόψει ΔΕΘ - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Δημήτρης Κυριαζίδης: Δημόσια Ενημέρωση - επίσκεψη Κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας ενόψει ΔΕΘ



Σήμερα το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας το οποίο αποτελείται από τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχη Άμυνας κ. Άδωνη Γεωργιάδη, τον Αν. Γενικό Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Ν. Δράμας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη και τον Αν. Τομεάρχη Άμυνας και Βουλευτή Έβρου κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη, επισκέφθηκαν το Γ’ Σώμα Στρατού/Νατοϊκό Στρατηγείο NRDC, τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, το Συντονιστικό Κέντρο Πυροσβεστικής Βορείου Ελλάδος και το Α.Τ.Ευόσμου, όπου συνομίλησαν με τους Γεν. Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, με τον Υποδ/τη του Γ’ Σώματος Στρατού, τον Γεν. Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος της Π.Υ., όπως επίσης και με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ευόσμου και του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αυτών υπήρξε ενημέρωση προς το κλιμάκιο για την όλη λειτουργία των Υπηρεσιών τους.










Αφήστε το σχόλιό σας

Δημήτρης Κυριαζίδης: Δημόσια Ενημέρωση - επίσκεψη Κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας ενόψει ΔΕΘ Reviewed by Giorgos on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 14, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.