Είναι ο ερωτικός σας σύντροφος ψυχοπαθής; - Τα οκτώ σημάδια που θα τον «προδώσουν» - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Είναι ο ερωτικός σας σύντροφος ψυχοπαθής; - Τα οκτώ σημάδια που θα τον «προδώσουν»
Έχετε βρει τον ερωτικό/σεξουαλικό σύντροφο των ονείρων σας, ωστόσο, κάτι η τηλεόραση, κάτι το σινεμά, κάτι ο περίγυρός σας, το σκουλήκι της αμφιβολίας έχει τρυπώσει μέσα στο μυαλό σας: μήπως είναι ψυχοπαθής;

Στην πραγματικότητα, οι καταγεγραμμένες περιπτώσεις αγνής και αμόλυντης... ψυχοπάθειας είναι λίγες (περίπου το 1% του συνολικού πληθυσμού), ωστόσο, αν διακρίνετε αυτά τα σημάδια στον/στην σύντροφό σας, καλό είναι να ανησυχείτε:
1. Υπερμεγέθες «εγώ»: ένα βασικό χαρακτηριστικό των ψυχοπαθών είναι ότι ο εγωισμός τους και ο ναρκισσισμός τους «χτυπάει κόκκινο».
2. Περίεργο παρελθόν: αν ο/η σύντροφός σας έχει υπερ-σεξουαλικό παρελθόν και πολλές αποκλειστικά και μόνο σεξουαλικές σχέσεις, το ενδεχόμενο να είναι ψυχοπαθής αυξάνει.
3. Έλλειψη φόβου: οι ψυχοπαθείς, σύμφωνα με έρευνες, έχουν έντονη έλλεψη φόβου, ιδίως αν μέσω μιας θαρραλέας πράξης επιτύχουν τους σκοπούς τους.
4. Παρορμητικότητα: οι ψυχοπαθείς επίσης χαρακτηρίζονται από παρορμητικότητα και από αδιαφορία για τις συνέπειες των πράξεών τους.
5. Απουσία συμπάθειας: η απουσία ενδιαφέροντος για τα συναισθήματα των άλλων είναι ένα από τα bona fide χαρακτηριστικά των ψυχοπαθών.
6. Απουσία τύψεων: οι ψυχοπαθείς αισθάνονται τύψεις, ωστόσο, μόνο όταν κάνουν κάτι που τους επηρεάζει αρνητικά και, επίσης, δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους.
7. Διαζύγιο από την αλήθεια: αν και είναι καλύτεροι στο να λένε ψέμματα, αν διαπιστώσετε ότι ο/η σύντροφός σας ψεύδεται ασύστολα, τότε ενδέχεται να υπάρχει βαθύτερο πρόβλημα.
8. Έλλειψη σχέσεων: οι ψυχοπαθείς έχουν την τάση να «καίνε γέφυρες» όταν τελειώνουν μια σχέση, με αποτέλεσμα ο κύκλος τους να είναι πολύ περιορισμένοςΑφήστε το σχόλιό σας

Είναι ο ερωτικός σας σύντροφος ψυχοπαθής; - Τα οκτώ σημάδια που θα τον «προδώσουν» Reviewed by Giorgos on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.