Έρευνα αποκαλυπτική: Πόσες φορές την εβδομάδα κάνουν σeξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια; - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Έρευνα αποκαλυπτική: Πόσες φορές την εβδομάδα κάνουν σeξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;H στιγμή της αλήθειαςΈχουμε πει πολλές φορές ότι το σeξ είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια σε μία σχέση, για κάποιους και το σημαντικότερο, μιας και όταν υπάρχει αγάπη και συναισθήματα, μπορεί να γίνει απλά συγκλονιστικό.

Παρατηρείται ωστόσο ένα φαινόμενο τα τελευταία χρόνια, το οποίο έχει να κάνει με τη συχνότητα που ένα ζευγάρι κάνει σeξ, και κατά πόσο επηρεάζει την ευτυχία του.

Πολλές έρευνες έχουν διεξαχθεί και πολλά ερωτηματολόγια επίσης, προκειμένου να αποκαλυφθεί η συχνότητα του σeξ στα ευτυχισμένα ζευγάρια, και έπειτα από μελέτες χρόνων έχουμε τα αποτελέσματα.

Τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα λοιπόν θα πρέπει να… συνευρίσκεσαι ερωτικά με το σύντροφό σου προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες στη σχέση σας.

Βέβαια με τους ρυθμούς της καθημερινότητας δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο όλο αυτό, αλλά τα αποτελέσματα και οι έρευνες υπάρχουν για να αμφισβητούνται.

Και εις άλλα με υγεία λοιπόν.Αφήστε το σχόλιό σας

Έρευνα αποκαλυπτική: Πόσες φορές την εβδομάδα κάνουν σeξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια; Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 04, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.