Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 5/9 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 5/9




Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Το τετράγωνο Δήμητρας-Δία μπορεί να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους σε σχέση με οικογενειακά αλλά και περιουσιακά θέματα που σε προβληματίζουν. Ακόμη, θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στη ζωή σου, παίρνοντας αν χρειαστεί και την... βοήθεια του κοινού ή ενός συνεργάτη, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση που «τα σπάει»! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού ενθαρρύνει το καινοτόμο και πρωτοποριακό πνεύμα σου φέρνοντάς σε κοντά σε παρέες ή άτομα που δεν έχουν ταμπού και «στεγανά».

Ερωτικά


Σήμερα μπορεί να σου γίνει μια απρόσμενη «κρούση» από ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν σου. Επειδή όμως έχεις κι άλλες επιλογές, δεν έχεις παρά να διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου, με τον τρόπο που επιθυμείς.




ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά


Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο. Σε σχέση όμως με τα οικεία σου πρόσωπα, μπορεί να «δώσει» συμπεριφορές ή αποκαλύψεις που θα σε αιφνιδιάσουν. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία ευνοεί κάθε είδους συνεργασία ή διαπραγμάτευση στα εργασιακά σου, ενώ αναμένεται να σε φέρει πιο κοντά με γνωστούς και συγγενείς, περνώντας μαζί τους αρκετές όμορφες στιγμές. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ ίσως μάθεις ή ακούσεις κάτι πολύ ευχάριστο.

Ερωτικά


Σήμερα καλείσαι να δώσεις... ξανά προτεραιότητα στο κτίσιμο και τον εφοδιασμό της ερωτικής σου «φωλιάς» με όλα τα «κομφόρ», ώστε να απολαύσεις όλα τα καλά με το ταίρι σου, είτε πρόκειται για το υπάρχον, είτε για κάτι νέο.




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά


Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέα πρόσωπα και ενδιαφέροντα, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι-έκπληξη! Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία ευνοεί... σκανδαλωδώς τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να εκμεταλλευτείς την τύχη σου, εκπληρώνοντας μια σημαντική επιθυμία σου ή κάνοντας αγορές, εκτός προγράμματος. Επιπλέον, σε καλεί να δικτυωθείς, ώστε να μεγαλώσεις... θεαματικά το «target group» σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά


Μια γνωριμία σε ταξίδι ή γενικότερα κατά την διάρκεια μιας εξόδου σου, είναι από τα καλύτερα που μπορεί να σου συμβούν αυτήν την περίοδο και ανεξάρτητα με την εξέλιξη της όλης κατάστασης, το βέβαιο είναι πως θα περάσεις όμορφα.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά


Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις και την συμπάθεια των άλλων, κάτι βέβαια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ποικιλοτρόπως για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να πετύχεις κάτι σημαντικό. Επιπλέον, σε ωθεί να εκφράσεις τις πιο επικοινωνιακές πλευρές σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού επιδρά θετικά στην καριέρα και τα οικονομικά σου, αρκεί κι εσύ να βρεις το... κουράγιο να προβείς σε μια αλλαγή πορείας, δοκιμάζοντας κάτι όχι και τόσο οικείο ή συνηθισμένο.

Ερωτικά


Αν είσαι μόνος/η ή στην αναμονή, οι συνθήκες παραπέμπουν σε μια «επίσημη» πρόταση, που βέβαια θα αλλάξει τα... πάντα στην ζωή σου! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να διασκεδάσεις με το ταίρι σου.




ΛΕΩΝ


Γενικά


Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να αναδείξεις την πρωτοτυπία και την διαφορετικότητά σου, ίσως μάλιστα να πάρεις την αφορμή από μια είδηση που θα λάβεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία μπορεί να «σπάσει» την ρουτίνα στην δουλειά και την καθημερινότητά σου αλλά και να επιδράσει θετικά σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, μπορεί να σου αποκαλυφθούν «πικάντικα» μυστικά για τις ζωές των άλλων, ίσως όμως να πάρει έκταση και μια δική σου προσωπική υπόθεση.

Ερωτικά


Εξακολουθείς να είσαι σε «φόρμα» κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που σου φαίνεται ενδιαφέρουσα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε επίλεξε να κάνετε από κοινού κάτι πρωτότυπο.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά


Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού λειτουργεί αποκαλυπτικά σε σχέση με όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο κι ίσως κάποια πράγματα που θα «κυκλοφορήσουν» να σε... σοκάρουν! Επιπλέον όμως, ευνοεί τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν «κυνηγήσεις» την έκπληξη. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία ανοίγει έναν νέο κύκλο στις φιλίες σου αλλά και σε συλλογικές δράσεις που πάνω απ’ όλα σε ευχαριστούν. Ίσως μάλιστα να κλείσεις μια επωφελή συμφωνία κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης

Ερωτικά


Οι «μυστικοί» έρωτες δεν είναι ότι το καλύτερο αλλά επειδή βρίσκεσαι σε μια φάση όπου «ανθούν» τέτοια φαινόμενα, πολλά θα κριθούν από τις... ορέξεις σου! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, έχεις κάθε λόγο να ανησυχείς για την συνοχή της.




ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Το τετράγωνο Δήμητρας-Δία αναμένεται να «ανεβάσει τις μετοχές σου» στον κοινωνικό στίβο, να σου γνωρίσει άτομα χρήσιμα για τις επιδιώξεις σου αλλά και να σου προσφέρει κάποιες επαγγελματικές ή οικονομικές ευκολίες. Και επειδή η ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί είναι μεγάλη,φρόντισε να ανταποκριθείς άμεσα. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού ανανεώνει τον κοινωνικό κύκλο σου, ενώ μπορεί να σου φέρει και μια απρόβλεπτη πρόταση συνεργασίας, από ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν σου.

Ερωτικά


Ανάμεσα στις νέες φιλίες που δρομολογούνται υπάρχει σίγουρα και κάποια, που εύκολα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια ερωτική σχέση. Ωστόσο, όλα επαφίενται στην διάθεση και τις προθέσεις σου, αφού εσύ «κάνεις κουμάντο»!




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά


Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις ρότα στην καριέρα σου, αφού μόνον έτσι θα απελευθερωθείς από τις υπάρχουσες δεσμεύσεις σου. Πιθανόν μάλιστα να σου γίνει μια απρόσμενη πρόταση που θα σε «ξυπνήσει». Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία σηματοδοτεί μια καθημερινότητα διανθισμένη με αρκετά ευχάριστα περιστατικά, ίσως κι ένα ταξίδι. Ακόμη μπορεί να λάβεις μια καλή είδηση αλλά ενδεχομένως η πιο ουσιαστική συνεισφορά του είναι η... παρασκηνιακή δικτύωσή σου με «πρόσωπα και πράγματα»!

Ερωτικά


Αν είσαι μόνος/η και ψάχνεις για μια σχέση που να σε καλύπτει κοινωνικά, μπορεί να βρεθείς πολύ κοντά στον στόχο σου. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, κάποιες αποκαλύψεις ενδέχεται να οδηγήσουν την σχέση σου σε μια μίνι κρίση.




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά


Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού ευνοεί τα ταξίδια, ιδιαίτερα αν βρεθείς σε ένα καινούριο μέρος. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα προσωπικό μήνυμα, που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία επιδρά θετικά στα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να πιστοποιηθεί άμεσα με ένα δώρο ή μπόνους. Επιπλέον, συμμετέχοντας σε μια κοινωνική εκδήλωση, μπορεί να σου προταθεί μια συμφέρουσα συμφωνία αλλά και να μάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς σωστά σε σχέση με τις επιδιώξεις σου.

Ερωτικά


Βρίσκεσαι σε... πειραματικό καθεστώς και μόνον όταν τελειώσει η μέρα μπορείς να «κάνεις ταμείο» για αυτά που κέρδισες κι αυτά που έχασες. Σε κάθε περίπτωση πάντως η ζωή σου έχει ενδιαφέρον κι αυτό είναι που «μετράει»!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά


Το τετράγωνο Δήμητρας-Δία συμβάλλει θετικά στην βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου κι ανοίγει τον δρόμο σε μια επωφελή συνεργασία, η οποία ενδέχεται να συνδυαστεί με μια συλλογική προσπάθεια και την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα. Μπορεί ακόμη να χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού αλλάζει προς το καλύτερο τα οικονομικά σου δεδομένα, ενώ σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου, ώστε να τον κάνεις πιο «φρέσκο» και μοντέρνο!

Ερωτικά


Το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, είναι κάτι παραπάνω από θετικό κι αν θες να «φτιάξεις» τη ζωή σου δεν έχεις παρά να κάνεις το «μεγάλο βήμα». Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε ένα «σκάνδαλο» μπορεί να σε αναστατώσει!




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού αναδεικνύει την πρωτοτυπία σου, ενώ μπορεί να σου φέρει και μια πρόταση ή συμφωνία, που «στον ουρανό την έψαχνες και στην γη την βρήκες»! Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία επιδρά θετικά στις εργασιακές σου σχέσεις, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με καλές ιδέες και προθέσεις, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα «διακεκριμένο» άτομο, που έχει τον τρόπο να σε βοηθήσει για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές με το εξωτερικό.

Ερωτικά


Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες σε ευνοούν, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις το πόσο αρεστός/η είσαι εκεί που... θέλεις! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος, μια αίσθηση περιορισμού μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες αδόκιμες συμπεριφορές.




ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά


Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια απρόβλεπτη ενίσχυση του εισοδήματός σου, που θα σου επιτρέψει να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία παραπέμπει σε μια ευχάριστη καθημερινότητα διανθισμένη με παιχνίδια κι ευχάριστες στιγμές, ενώ θα σου δώσει την ευκαιρία να συνευρεθείς και να μοιραστείς πράγματα με πρόσωπα που σε καταλαβαίνουν. Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσεις ένα «διακεκριμένο» άτομο κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης.

Ερωτικά


Μια γνωριμία στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα άτομο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του, μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε ένα μικρό ειδύλλιο, αν μάλιστα το... προχωρήσεις περισσότερο, τότε θα εκπλαγείς ευχάριστα!



Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr



Tags :




Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 5/9 Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.