Οι κούκλες του σeξ είναι πιο δημοφιλείς από τις αληθινές γυναίκες σε οίκο ανοχής! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Οι κούκλες του σeξ είναι πιο δημοφιλείς από τις αληθινές γυναίκες σε οίκο ανοχής!
Οι πελάτες τις προτιμούν από τις ιερόδουλεςΗ πρώτη κούκλα του σeξ που απέκτησε ο οίκος ανοχής Kontakthof στη Βιέννη έγινε περισσότερο δημοφιλής από τις γυναίκες που εργάζονται σε αυτόν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο οίκος ανοχής να επενδύσει και σε μια δεύτερη κούκλα, προκειμένου να κρατά ικανοποιημένους τους πελάτες της.

Η κούκλα «Fanny» αποτελεί πλέον μια «σούπερ σταρ» για τον οίκο ανοχής Kontakthof, που τη νοικιάζει για 80 ευρώ την ώρα. Πλέον διαθέτει και μια δεύτερη, καθώς η Fanny είχε τέτοια ζήτηση, ώστε να υπάρχουν κλεισμένα ραντεβού για αρκετές μέρες στη σειρά.

Η Fanny, μια ξανθιά κούκλα με μεγάλα στήθη, δεν προλάβαινε λοιπόν να τους εξυπηρετεί όλους.

Σύμφωνα με τα αυστριακά ΜΜΕ, κι άλλοι οίκοι ανοχής ακολουθούν το ίδιο παράδειγμα, επενδύοντας σε κούκλες του σeξ. Ο Peter Laskaris, ιδιοκτήτης δύο οίκων ανοχής στη Βιέννη, υποστηρίζει ότι παρότι η αγορά μιας κούκλας από την Ιαπωνία κοστίζει έως και 7.000 ευρώ, πρόκειται για ένα «ξεκάθαρα δημοφιλές σeξουαλικό φετίχ», που πρέπει να καλύπτουν κι άλλοι οίκοι ανοχής.Tags :
Αφήστε το σχόλιό σας

Οι κούκλες του σeξ είναι πιο δημοφιλείς από τις αληθινές γυναίκες σε οίκο ανοχής! Reviewed by Proklitikos on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.