Κέντρο Δράσεων για την Ελλάδα η Δράμα - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Κέντρο Δράσεων για την Ελλάδα η ΔράμαΤο Σάββατο 16-9-2017 ξεκινούν οι δράσεις της Εβδομάδας Κινητικότητας 2017. Ο δήμος Δράμας έχει τη διάκριση και τη τιμή να αποτελεί φέτος το Κέντρο Δράσεων για την Ελλάδα.


Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επιβραβεύοντας τον δήμο Δράμας, χρηματοδοτεί τις δράσεις της Δράμας με 15.000 Ευρώ, ενώ ορισμένοι από τους υπόλοιπους δήμους που θα συμμετέχουν, χρηματοδοτούνται με 10.000 Ευρώ.

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει:

«Ο δήμος Δράμας φέτος είναι το Κέντρο Δράσεων για την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2017. Αυτή η σημαντική και σπουδαία διάκριση για τον Δήμο μας Δράμας οφείλεται στο γεγονός ότι η Δράμα κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση σε όλη την Ελλάδα στην περσυνή διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2016.

Σήμερα, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω στους συνδημότες μας ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επιβραβεύοντας τον Δήμο Δράμας, μας χρηματοδοτεί με 15.000 Ευρώ, ενώ ελάχιστοι από τους υπόλοιπους δήμους που συμμετέχουν χρηματοδοτούνται με 10.000 Ευρώ.

Διαπιστώνουμε, λοιπόν, όλοι ότι η δημοτική μας αρχή έχει βάλει τη Δράμα στο επίκεντρο της Ελλάδας και στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης, ενώ έχει προσδώσει μια διεθνή ακτινοβολία στον Δήμο μας. Είμαστε υπερήφανοι για την ακριτική μας περιοχή, είμαστε υπερήφανοι που τα δραμινά σωματεία και όλοι οι δραμινοί πολίτες, καταφέρνουμε να αναδείξουμε την περιοχή μας μέσα από τη συνεργασία, είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτήν μας την πρωτιά.

Σας καλώ, λοιπόν, όλους και όλες να συμμετέχετε και να απολαύσετε τις εκδηλώσεις και τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για τη φετινή εβδομάδα κινητικότητας.

Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία, όλες και όλους όσοι συνδράμουν στην εβδομάδα κινητικότητας 2017, καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο επί θεμάτων Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής, Απασχόλησης και Τουρισμού, κ. Δημήτρη Καραμπατζάκη, και τους υπαλλήλους που ασχολήθηκαν με ιδιαίτερη επιμέλεια για την άρτια πραγματοποίηση των δράσεων».

Δείτε το πρόγραμμα παρακάτω:

Αφήστε το σχόλιό σας

Κέντρο Δράσεων για την Ελλάδα η Δράμα Reviewed by Giorgos on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.